Reklama

Reklama

Mack Phillips (Sam Worthington) za tragických okolností príde o svoju milovanú dcérku Missy. V stave hlbokého zúfalstva dostáva list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala. Mackov hlboký žiaľ je konfrontovaný s večnosťou a on zrazu prežité utrpenie vníma úplne inak. Láska a odpustenie, náročná cesta zmierenia a milosrdenstvo nakoniec prinesú radosť do duše otca, ktorý sa so stratou dcéry zmieri a vyrovná. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (213)

jasse 

všetky recenzie používateľa

...jako ateistovi mi centrální příběh křesťanství nedává vůbec smysl - jak by mohla smrt jednoho člověka vykoupit hříchy ostatních (a je jim odpuštěno) a PROČ VŮBEC? No však to malá Missi otci vmetla hned na začátku při vyprávění u vodopádu o malé indiánské princezně...Věřící lidé mají tu výhodu, že se prostě ze všeho vyzpovídají a jede se dál...kéž by bylo na světě vše tak jednoduché. - Jedna hvězdička za Sama Worthingtona, podal velmi slušný výkon. ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Naozaj nemám problém s týmto námetom. Veď ja nemám zásadný problém ani s motivačnými citátmi na facebooku! Zdieľajú ich ľudia, čo sú sami psychicky v totálnych sračkách, v domnienke, že tak zapôsobia na iných, prípadne im pomôžu. Nemám problém ani s tým, že Boh vyzerá ako tlstá Mississippi Mama. S čím však už problém mám, sú bezobsažné dialógy. Nesledujú štruktúru "otázka A - odpoveď A", ale skôr "otázka A - odveci tliachaniny B". Takže tu sme sa vskutku k žiadnym odpovediam nedostali. Ešte dobre, že sme tu žiadne ani nehľadali... ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Srdcervúci príbeh, kde S. Worthington ukáže taký herecký tvár, ktorý sme ešte nevideli. Dobré herecké výkony, silný príbeh a hlavne otázky a myšlienky, nad ktorými sa človek musí zastaviť a viac premýšľať (a to nielen s hlavou ale aj so srdcom). U mňa zatiaľ isté štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Jak Sam Worthington víru našel... Vědět, o čem to je, vyhnu se tomuhle filmu obloukem. Takovou náboženskou agitku dokážou natočit snad jen Američani a ještě se stopáží 132 minut! Chybou bylo, že jsem si přečetla jen obsah, kde o tom, jakým směrem se to zvrhne, není ani slovo. Měla jsem si přečíst i pár komentářů, abych byla v obraze. Jedna hvězda za slibný začátek, kdy to ještě vypadalo nadějně, pak už jen blá, blá, blá a titulky. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

The Shack je úprimná a smutná, podlízavá agitka o tom že viera v kresťanského Boha je to naj. Nie som veriaci, ani ma to nijako neláka, no do istej miery oceňujem o čo sa film snaží. Ukázať podstatu viery, Božského ansámbelu, v zmysle ako by to malo fungovať naozaj, nie ako to mnohý interpretujú a prekrúcajú. Čo však neoceňujem, je dĺžka filmu. Dve hodiny plus, je naozaj moc, obzvlášť keď podstata bola jasná ako sme sa dostali to sveta farieb a farebných charakterov - toto pravdepodobne vyznelo neskutočne hrozne, ale iná farba pleti než biela dovtedy neexistuje vo filme, just sayin'. Výkony toho hereckého ansámbelu sú v pohode. Sam Worthington je uveriteľný, keď sa Alice Braga objavila na obrazovke bol som milo potešený, a jeden by si prial aby tam hore či kdekoľvek inde bol vítaný prívetivou Octaviou Spencer. Film urazí a odpudí s určitosťou niektorých ľudí, niektorý zas budú lepšie zaspávať a možno zmenia svoje názory či myšlienky, a iný zas uzrú svetlo na konci tunelu od nudy. Odporúčať tento film veru nebudem, ale rovnako ani podhodnocovať. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (10)

  • Scény z kempovania boli natočené v kempingu Sunnyside v Cultus Lake v Britskej Kolumbii, zatiaľ čo vodopád sa natáčal v Multnomah Falls, mieste v Oregone, na ktoré sa odkazuje v zdrojovom románe. (Arsenal83)
  • Meno Elousia, ktorým sa nazýva Otec (Octavia Spencer), má hebrejský pôvod a znamená „Boh Stvoriteľ, ktorý je základom všetkých bytostí“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama