Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začína obyčajnou láskavosťou – Emily (Blake Lively) požiada svoju najlepšiu priateľku Stephanie (Anna Kendrick), aby vyzdvihla jej syna zo škôlky. Lenže Emily si po neho už nepríde. Nedvíha telefón a neodpovedá ani na esemesky. Stephanie sa preto spojí s manželom Emily, Seanom a spolu rozbehnú veľkú pátraciu akciu. S pribúdajúcimi informáciami postupne prichádzajú na to, že Emily bola v skutočnosti niekým úplne iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali. V tej chvíli sa začína odvíjať príbeh plný šokujúcich zvratov, tajomstiev a odhalení, v ktorom majú hlavné slovo láska a pomsta. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 2

Recenzie (360)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Pomerne oddychový film, ktorý neohromí a neprekvapí, ale dostatočne zabaví. Scenár aj celková kinematografia je pomerne jednoduchá, okrem možno úseku 10 minút, keď Stephanie vyšetruje mimo manželskej vily, sme v podstate celý čas v tých istých interiéroch. Filmu však takáto pomerne minimalistická produkcia neuškodila, práveže vytvorila takú príjemnú komornú atmosféru. Opäť som však nie úplne stotožnená s dĺžkou filmu. Pridlho vytvára atmosféru, ktorá potom pomerne rýchlo upadne. Výber soundtracku sa mi však veľmi páčil, podobne i herecké obsadenie. Škoda, že Blake Lively, ktorá rolu zvládla dokonale, sa v nej neukázala vo filme dlhšie. Naopak, Anna Kendrick mi pripadá, že vo skoro všetkých filmoch hrá rovnakú postavu. Predpokladám, že sa do týchto "prostorekých" hlavných hrdiniek hodí a preto ju často obsadzujú, ale keďže som to už niekoľkokrát videla, začína sa mi do týchto úloh škatuľkovať, čo nie je práve najlepšie. Napriek tomu to bolo príjemné, 60% ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

6+/10 Podľa recenzií na Goodreads je predloha filmu odpad najväčších rozmerov a iba skvelé načasovanie po Gone Girl zabezpečilo túto hollywoodsku adaptáciu (a možno aj vydanie knihy). Samotný film kmitá medzi snahou o seriózny thriller a paródiou na lifetimeovské soap opery a je tak uletený (a zručne nakrútený a obsadený), že sa nemožno nudiť. Anna Kendrick a Blake Lively úplne excelujú, no scenár je plný dier, slabých motivácií a nedôveryhodných zvratov. Asi by som preferoval radšej priamočiaru paródiu na thrillery ako tento miš-maš. Ale bolo to maximálne štýlové! ()

Reklama

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Film Zmizelá změnil veškerý můj přístup k filmům. Neustále jsem čekala, kdo s kým a proti komu je. Výsledné řešení mě překvapilo, ale zároveň mě strašně naštvalo, že porušili jeden z Knoxových zákonů, protože to prostě vůči divákovi nebylo fér. Líbilo se mi herecké obsazení, protože Anně a Blake to prostě spolu funguje. Vlog pro mamky, který vedla Anna Kedrick, mi mimochodem přišel zvráceně vtipný. ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Opravdu příjemné a celkem i zábavné překvapení s nesmírně nesympatickou Aničkou v hlavní roli. Zprvu jsem to měl zapnuté jen jako kulisu, ovladač byl daleko a já tušil, že to bude jen podprůměrná tlachárna s odpadovými druhořadými celebritami, které se do populárnějších snímků nevešly, ale nakonec to dost předčilo mé očekávání a zajímavý mix žánrů si zcela získal mou pozornost. Určitě to není bůhvíjaká pecka, ale určitě stojí za to, malinko si s tím krysím xichtem Kendrickovic zapátrat v minulosti neznámé kamarádky. Možná to překvapí i vás. 70% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Na Blake Lively se mi vždycky dobře dívá, takže o estetickou stránku vizuálu jsem obavy neměl a vcelku rychle se ukázalo, že mě nezklame ani scénář. Anna Kendrick si opět střihla jednu z těch trhlých postaviček, které jí tak sedí, a i když jsem se u filmu přímo nelámal smíchy, bavil jsem se velice dobře. Jsem zvyklý, že v závěru téměř každého thrilleru dojde k dějovému zvratu, ale tady jich bylo hned několik a všechny se povedly. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)

Reklama

Reklama