Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent CIA, veterán Henry Pelham (Chris Pine), dostal od svojho nadriadeného Vicka Wallingera (Laurence Fishburne) za úlohu uzavrieť osem rokov starý prípad únosu lietadla vo Viedni, ktorý sa skončil tragédiou. Vick sa nedávno dozvedel, že v CIA existuje podozrivý krtko, ktorý pomohol poskytnúť únoscom informácie, aby zabránil pokusu o záchranu cestujúcich. Henryho, ktorému Vick všetko objasnil, pošlú vypočuť jeho bývalú kolegyňu a milenku Celiu Harrisonovú (Thandiwe Newtonová). Svojho času spolu pracovali ako spravodajcovia CIA vo Viedni a ona je teraz možno podozrivá zo zrady pre náhly odchod zo CIA deň po viedenskej tragédii. Celia je vydatá a na dôchodku. Stretáva sa s Henrym v kalifornskej reštaurácii po tom, čo ju kontaktuje a pozve na večeru. Henry a Celia sú nútení prekročiť hranice medzi profesionalitou a vášňou. Henry dúfa, že odhalí pravdu a spoločne zistia, čo sa v ten tragický deň vo Viedni skutočne stalo. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (63)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Ako konverzačný film sledujúci tragickú udalosť, minimum postáv, prelínanie minulosti so súčastnostou je výsledok nemastný, neslaný, no nie úplný prúser. Hlavne vďaka dvojke Pine/Newton. Čakal som ale viac trileru, viac drámy, viac zvratov aj prepracovanejšie pozadie. Zápletka si to vyslovene pýtala každou ďalšou scénou. Hodnotenie najviac ťahá dole záver. Ten mi ukážkovo vyfučal do prázdna a ešte k tomu som ho očakával skoro od začiatku (čo mi možno nie každý uverí). Námet nie je vôbec zlý, dopad aký mohol mať na diváka bol ale takmer nulový. Za chvíľu zabudnem že som film videl. ()

Solverino 

všetky recenzie používateľa

Průměrná kecací záležitost z prostředí Agentury, kde se plánují a vytvářejí vlády v banánových státech a východní Evropě, kde včera znamená zítra. Levice neví co dělá pravice a nikdo nikomu nevěří. Kámen šuká cihlu a všichni se tak nějak mají rádi. No prostě klasická státní služba pod penzí (když něco moc neposerete). ()

Reklama

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Snažila som sa dávať pozor, ale vôbec som nepochopila o co v tomto filme išlo. Prestrihavaju sa tu rôzne časové roviny, rieši sa únos lietadla teroristami a milenecký vzťah kolegov a úplne mi unikli súvislosti. Vôbec ma to nebavilo a čakala som, že na konci sa dozviem nejaké vysvetlenie. Z môjho pohľadu strašne neprehľadný film. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Chris Pine má v poslední době hodně špatnou ruku na projekty a jeho spolupráce s Amazonem, mu asi zaplatí nájem ale nezajistí mu kariéru. Po nemastném a neslaném Contractorovi, příchází na diváka totožně působící Všechny staré nože. Špionážní thriller, který se tempem odkazuje na klasiky žánru ze 70. let, ale chybí mu působivý a funkční scénář a zajímavé postavy, potažmo herci. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Príbehovo to nebol zlý film, špionážna dráma, ktorá zasahuje do vzťahov a tak sa pekného rozuzlenia len ťažko môžeme dočkať. Politika je viac než všetko. Ale tento "thriller" by pokojne mohol dostať aj atribút šepkársky. Minimálne 80% času sa tu hovorí šeptom, konverzuje sa tak, ako by stále stál niekto za rohom. Na to si treba zvyknúť. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Na začátku filmu jede Henry (Chris Pine) do Carmelu u moře. Je však zobrazen, jak jede na jih po Pacific Coast Highway přes most Bixby Creek Bridge, který by ho zavedl opačným směrem. (Johnny.ARN)
  • Film se odehrává 19. února 2020. V jednu chvíli se Henry (Chris Pine) podívá na svůj telefon a na něm je napsáno: „Pátek 19. února.“ Avšak 19. února 2020 byla středa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama