Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • Slovensko Pravda alebo odvaha (viac)
Trailer 1

Vadí nevadí je pomerne nevinná hra, pri ktorej hráči, keď na nich príde rada, volia, či  pravdivo odpovedia na nejakú chúlostivú otázku, alebo splnia náročnú/nepríjemnú/ponižujúcu úlohu. Spojenie „pomerne nevinná“ prestáva platiť vo chvíli, keď v prípade klamstva alebo nesplnenej úlohy zomriete. Študentka Olívia (Lucy Hale) vyrazila s partiou priateľov na pohodovú dovolenku do Nového Mexika. Zoznámenie s neznámym fešákom ju zaviedlo do ľahko strašidelných kulís zrušeného kláštora, kde si zahrali práve Vadí nevadí. Ako to už u tejto hry býva, kvôli tajomstvu, ktoré vyplávalo na povrch začala atmosféra trošku hustnúť. Naozaj husto ale nastalo vo chvíli, keď im onen neznámy fešák prezradil, že keď by ich k hre nenalákal, tak by zomrel. A, že teraz je dosť pravdepodobné, že začnú umierať oni, pretože organizátor tejto verzie Vadí nevadí sa s ničím nekašle. Dalo by sa nad tým mávnuť rukou, kebyže po návrate domov Olívia a jej priatelia nenachádzali pripomienky hry na každom kroku. Sms-ky, telefonáty, nápisy na stenách, otázky náhodných ľudí – všetci títo opakujú otázku „Vadí nevadí?“ A variant, že by odmietli, neprichádza v úvahu. To spoznajú vo chvíli, keď to niektorý z nich vyskúša a zomrie. Ako sa hráči strácajú, hra naberá na obrátkach a stupňuje svoju náročnosť. Ako zastaviť smrtiaci kolotoč, keď žiadne štandardné riešenie neexistuje? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (262)

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

No žádná bomba to samozřejmě není. Ale v rámci možností se na to dalo koukat. Herecky to tak špatně nebylo, ale postavy byly napsané hrozně nesympaticky. Palec nahoru za konec, který mě osobně překvapil. I když se to asi dalo čekat od první chvíle. Dějově nic originálního. Nešlo ani tak o horor jako spíš teen thriller se špatně natočenými a předvídatelnými lekačkami. Znovu to už vidět nepotřebuji. 2* ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Trailery vypadaly tak dobře, první ohlasy celkem také a za kormidlem můj oblíbený Jeff Wadlow. Výsledek? Průměrný wanna’be horor, u kterého jsem se ani jednou nelekl a po nějaké době splyne v zástupu nerozlišitelných nefunkčích lekaček, kterých každým rokem jenom přibývá a přitom s troškou snahy by mohlo vzniknout něco pamětihodného. Ještě, že jsem na to nakonec nestihl jít do kina (ne, že by Oni 2 bylo o tolik lepší), alespoň to má vtipné ty protáhlé xichty, na ty bych mohl koukat pořád. 😏 5/10 ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Nie je to horor. Ano, dejú sa tu nadprirodzené veci, ale báť sa určite nebudete. Ide o kríženca dvoch filmov. Nezvratný osud a Kruh. Z druhého menovaného sú tam len jemné zhody/prvky. Z Nevratného osudu sa tu nájde zhôd/inšpirácii viac než dosť. Vadí nevadí nenudí, ničím zásadne neštve (teda ak ste rozumný a dopredu nečakáte viac než nenáročnú večernú skracovačku času) a vyriešenie zakončenia dopadlo vlastne pomerne zmysluplne, a samozrejme s možnosťou pokračovania. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Smutné, jak místo démonického, případně satanistického hororu vznikne blábol. Přitom se nabízely dvě cesty - temná atmosferická o boji s neznámým zlem, či slasher - vybíjená, kdy mohl divák ocenit zajímavá setkání se smrtí tak, jak to dokázala třeba série Nezvratný osud. Pro mne asi nejlepší scéna, v celém tom utrpení, byla ta na střeše. Jen třeba Italové by rozhodně onen báječně hrotitý plot dokázali využít... ()

V_erus_h 

všetky recenzie používateľa

Nesrovnávejte to s předchozími filmy na tohle téma. Koukejte na to jako na samostatný solo film a musíte být spokojeni. :D Mně se to fakt líbilo, nápad dobrej, zápletka ucházející. Samozřejmě ano, občas mi vadilo nelogický chování postav, ale, sakra, oni se taky dost často chovali extrémně racionálně, and that´s what I like.. :D A ty joky, geniální, 80%, já byla spokojená. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Mimika, kterou dělají postavy, když je „posedne démon“, je inspirována Willemem Dafoem z mnoha jeho předchozích snímků. (griph)
  • Natáčelo se od 7. června do 12. července 2017 v Mexiku a Kalifornii (USA). (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené