Reklama

Reklama

Pete a Ellie sa rozhodnú založiť rodinu a vrhnú sa po hlave do sveta pestúnskej starostlivosti. Keď zistia, že ich vysnívané dieťa má dvoch súrodencov, rozrastie sa ich domácnosť cez noc hneď o troch členov! Pete s Ellie sa musia s veľkou dávkou humoru naučiť, čo znamená byť rodičom, aby svojim novým ratolestiam vytvorili naozajstný domov. Do dennej zmesi rodinného chaosu, bezradnosti a neobratnosti, ktorá vŕši jednu chybu za druhou a často speje k neodvratným katastrofám, sa musia naučiť správne dávkovať smiech a hlavne - nikdy nezabúdať na lásku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (221)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Neni to obvykly feel-good rodinny film.Ale ma to svuj sarm srdce na pravem miste.Humor je obcas hloupy.Emocni sceny stesti a smutku jsou opravdu emocionalni.Adopce neni moc originalni tema ,aby si to ziskalo publikum,ale filmu pomaha obsazeni a ryzi autenticita.Pro me zajimave otazky,jsk v Americe system funguje,protoze zrovna budu delat zkousku z Nahradni rodinne pece. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád moralistické filmy, ale tohle mne sundalo, hlavně konec, tam mi něco spadlo do oka, nejspíš cibule. Zvláštní, přitom bych přísahal, že ten film je špatný. Na komedii je málo vtipný na nějaké drama zase moc debilních vtípků. Jsem moc rád že jsem si to pustil. Starý sprostý cynik se ve mne na 2 hodiny trochu utlumil. 8/10 ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„MUSÍME SE SMÍŘIT S TÍM, ŽE JSME UDĚLALI HROZNOU CHYBU A NÁŠ ŽIVOT NEBUDE STÁT ZA NIC...“ /// Strasti i slasti pěstounský péče. V tempu a celkem ftipně podaný, páč prej je to hlavně vo tom, zachovat si v těhle situacích smysl pro humor. A že týhle sympatický dvojici (Wahlberg – Byrne) často do smíchu není… Film pro ty citlivější, kteří parchanty neberou jako přítěž a třeba by někdy sami… A že je konec sladkej jak hovno z nutrie? Tak schválně - řekněte „RODINA!“ (Nejde to? Tak si pořiď psa…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Soud nás prohlásil za rodinu. 3.) instantfamily.org 4.) Thx za titule ,,lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem prečo mi tento film úplne unikol. Možno námet, možno klišoidný námet. Ale po sklamaní z Wahlbergovej novinky Family Plan, ktorá bola presne tak otrasná ako som to čakal od tohto filmu, som tento film predsalen riskol. A je to super hlavne vďaka prístupu. Mohlo to byť pojaté tak sladko, že by mi z toho bolo na zvracanie. Ale film je skvelým mixom nekorektného humoru a tak akurát sladkého prístupu, aby to vo finále dokázalo dojať. Dokonca aj bežne pre mňa otravná Rose Byrne bola tentoraz otravná zámerne, takže som si ju tu obľúbil. Marka Mark ako vždy v pohode a mladučká Isabela Merced je kúzelná. Celkovo konečne zase raz film, ktorý je oveľa lepší ako som čakal. SK dabing tiež vydarený. 7/10. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Uf, tak tohle bylo mocné zklamání. Sice jsem si už zvykl, že Mark Wahlberg hraje v poslední době v dosti chabých filmech, ale něco takového jsem fakt nečekal. Pod tak silnou palbou různých klišé jsem se snad ještě neoctl, ukrýt se navíc nebylo kam, protože naprosto všechno následně zaplavila přímo tsunami patosu. Komedie to byla chabá, emocionální ždímačka se ale tvůrcům opravdu povedla, proto jsem je také náležitě ocenil. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama