Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parížsky policajt Sylvain Marot je proti svojej vôli prevelený do Marseill. Bývalý komisár Gilbert, terazí primátor mesta, ho poverí špeciálnou úlohou. Má zlikvidovať gang talianskych zlodejov, ktorí v atraktívnych Ferrari vykrádajú jedno klenotníctvo za druhým. Lenže so slabo vybaveným vozovým parkom francúzskej polície to pôjde veľmi ťažko. Silvain tak má len jednu možnosť. Prehovoriť k spolupráci Eddyho Makloufa, synovca slávneho Daniela Moralese. Eddy totiž po svojom strýčkovi zdedil jeho vytunený Peugeot 407. Škoda však, že ale nezdedil jeho vodičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentný šofér, ktorý sa s volantom v ruke asi narodil. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (131)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„To je do reštaurácie. Všetko si tu pestujeme sami. Rozmarín, tymián... a trochu trávy. Robím z nej šalát... taký špeciálny." Z technického hľadiska by sa to už ani nemalo volať Taxi. Lebo jediné čo tu z pôvodnej série ostalo je tá biela 407-mička, ktorú vlastne na konci už aj tak nahradil Aventador. Jediná scéna, ktorá ma pobavila bola návšteva u "Taliána" Rašida. Naopak trápnych bolo viac, než mám prstov na rukách (a naozaj neznášam zvratkové akožefóry). Postavy otravné, nesympatické. Besson si fakt myslel, že to bude fungovať s dvomi debilmi, medzi ktorými nie je žiadna chémia? No ale čo sa čudujem, on je schopný vyprodukovať hocijakú zvrhlosť, len sa obávam, kde sa nakoniec až zastaví... Tá obligátna jedna hviezdička je iba za najlepší car-casting z celej série. Nebyť tam 458 Italia, tak to rovno vypnem :-) 10 % ()

Real Tom Hardy odpad!

všetky recenzie používateľa

"I DID MY DUTY AS A POLICEMAN, LIKE DONNIE BRASCO OR JASON BOURNE." ------------ Luc Besson sa dlhé roky dušoval, že piaty diel zo série Taxi určite nevyjde, len aby nakoniec o 11 rokov neskôr vydal úplne prízemné a primitívne Taxi 5, kde z pôvodného obsadenia zostal iba Bernard Farcy a Edouard Montoute. Už hneď na začiatku bolo jasné, že sa jedná o veľmi zlý nápad. Čiastočne sa to dalo aj čakať. Veď aká by bola šanca, že si po viac než dekáde bude chcieť zahrať celá stará známa parta v ďalšom Taxíku, zvlášť po tej slabej, tragickej štvorke? Čas však ukázal, že Samy ohľadom hlavnej roli nebol ani len kontaktovaný na základe odporúčaní Luca Bessona a jediná ponuka bola na drobné cameo. Nemám slov. Tak či onak, keďže T4xi nebol teda posledným klincom do rakvy tejto série, dojnica menom Taxi 5 prácu dozaista dokončila. Enormne moc si vážim tú spomienkovú, emotívnu scénu pre Daniela, Emiliena a prvé štyri filmy, ale inak to s hodnotením nejde. Tak zbytočný film som už dlho nevidel. --------- (04.02.2020) Pustil som si to počas deväťhodinového letu, reku, že mi čas ujde aspoň trochu... ako veľmi som sa mýlil. ()

Reklama

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Chválím nečekal jsem zázraky ale jsem spokojený, skvělá zábava super auta sice málo v akci ale budiž, herecká hlavní role bomba zbytek oddílu hrozný ale zasmál jsem se, hudba skvělá prostředí plného slunce super. Dávám 4 i když by si to zasloužilo min za pár zbytečných věci a málo akce ale já jsem se skvěla bavil i když příběh byl jednoduchý mělo to své kouzlo jinde za mě super. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Definícia „mlátenia prázdnej slamy“ alebo potopenie značky na samotné dno. Taliani ako súperi si vybrali ten najhorší diel, ktorí nemôže a nesmie mať nič spoločné s prvými dvoma legendárnymi dielmi. Nápady došli a tak sú tu kripli, mentáli, hovná, sračky a zvratky ako z nudných amerických komédií. Auto preradí rýchlosť na vyšší stupeň až po trištvrťhodine a aj tam to stojí za počítačovú starú belú. Herci nie sú, gagy s francúzskom nič nemajú. 406 mohla ostať v Maroku či kde, lepšie by poslúžila miestnym. Katastrofa na plátne a pocit trápnosti na konci dosahuje gigantické rozmery. Trápenie. (videné 27.10.2018, BDrip) ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Táta má hlas jako ve videohrách od ea šports. Neskutočne pobavilo. Ale taxi 5 je už len take pokračovanie ktoré je dosť slabé a trapne . Ano humor tu je aj staré postavy ale nie všetky a to asi najviac vadilo, aj keď nové niesu na zahodenie. Predsa už sme ale zvyknutí na staršie tváre v taxíku. Potešil legendárny biely pežot ale myslim že už pre sériu taxi to stačilo. 3* ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Studio vyškrtlo z hlavních rolí Samy Naceriho kvůli soustavným problémům se zákonem, i když mu bylo nabídnuto cameo na konci filmu, odmítl ho s tím, že chce ve filmu být pouze jako hlavní postava. (UncleMorty)
  • Taxi 5 je dle studia restartem celé ságy. (UncleMorty)
  • Frédéric Diefenthal dostal možnost si zopakovat roli Emiliena, nicméně když se dozvěděl, že Samy Naceri měl mít jen malé cameo (které navíc odmítl), tak se rozhodl na projektu nepodílet. Fanouškům poslal skrze twitter zprávu: „Emilien bez Daniela prostě nejde dohromady“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama