Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parížsky policajt Sylvain Marot je proti svojej vôli prevelený do Marseill. Bývalý komisár Gilbert, terazí primátor mesta, ho poverí špeciálnou úlohou. Má zlikvidovať gang talianskych zlodejov, ktorí v atraktívnych Ferrari vykrádajú jedno klenotníctvo za druhým. Lenže so slabo vybaveným vozovým parkom francúzskej polície to pôjde veľmi ťažko. Silvain tak má len jednu možnosť. Prehovoriť k spolupráci Eddyho Makloufa, synovca slávneho Daniela Moralese. Eddy totiž po svojom strýčkovi zdedil jeho vytunený Peugeot 407. Škoda však, že ale nezdedil jeho vodičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentný šofér, ktorý sa s volantom v ruke asi narodil. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (131)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„To je do reštaurácie. Všetko si tu pestujeme sami. Rozmarín, tymián... a trochu trávy. Robím z nej šalát... taký špeciálny." Z technického hľadiska by sa to už ani nemalo volať Taxi. Lebo jediné čo tu z pôvodnej série ostalo je tá biela 407-mička, ktorú vlastne na konci už aj tak nahradil Aventador. Jediná scéna, ktorá ma pobavila bola návšteva u "Taliána" Rašida. Naopak trápnych bolo viac, než mám prstov na rukách (a naozaj neznášam zvratkové akožefóry). Postavy otravné, nesympatické. Besson si fakt myslel, že to bude fungovať s dvomi debilmi, medzi ktorými nie je žiadna chémia? No ale čo sa čudujem, on je schopný vyprodukovať hocijakú zvrhlosť, len sa obávam, kde sa nakoniec až zastaví... Tá obligátna jedna hviezdička je iba za najlepší car-casting z celej série. Nebyť tam 458 Italia, tak to rovno vypnem :-) 10 % ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Reštart obľúbenej taxi série v dosť priemernom štýle. Tvorcovia síce vsadili na nové tváre, avšak tie nemohli nahradiť dvojicu Naceri-Diefenthal, aj keby neviem, ako chceli. Podľa mňa už sa to malo skončiť a táto séria by si zachovala tvár, takto je to už len priemer, ktorý síce občas pobaví, ale neponúkne už fakt nič nové. Hviezdu dávam navyše za nestarnúceho tentokrát starostu Giberta, ale inak sú to ozaj len slabé tri hviezdy. 50 % ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Stejná technika. Ferrari, co už se nenajde. Vysokej objem válců. Ferrari California, čtyřistapadesátosmička. S Daciií je teda fakt nechytnu." Takže je třeba najít taxík a pohrát si s Italy. Tomu rozumím. Nerozumím však tomu, že se točí Taxi bez Daniela a Émiliena. Bez nich to totiž nejde a tuny zvratků, výkalů a sádla strážnice Sandrine to nezachrání. Já jsem myslel, že to snad ani nedokoukám, ale pak z garáže vyplula Samia v montérkách a mé znechucení se změnilo v lehký zájem. Stejně to za moc nestálo, ale letecký útok taxíku na jachtu mě donutil věnovat pátému taxíku alespoň jednu hvězdu. Přesto doufám, že ve vlastním zájmu už žádný další taxík nezpůsobí kalamitu v marseillských ulicích. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Už štvorka lízala okraj hrany pozeratelnosti, ale hen táto pičovina to prekonala tak tri krát. A žiadna bazuka? Desný dej, desný herci, desné vtipy a desné strihy pri naháňačkách. Frantíci to natočili v štýle aktuálnej vlny a myslia si, že je to vtipné a trendy. A toto ma byť reštart série? To jebte na to, nechceme taký reštart ani takú sériu s autami na gombíky. Ťažko sa mi hľadajú pozitíva. Žabožrútsky Diesel a možno prvá naháňačka po meste. Inak je to číre zlo. 1 z 5 ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Kdybych byl v tu chvíli najetej na tenhle francouzskej humor a la Alain Chabat, tak to snad ocením i víc. Ta policejní stanice, která na mě působila, jak kdyby ji vyhrabali z blázince v Kosmonosích, tu předváděla velký pecky a musím se přiznat, že jsem měl problém se nesmát. Jenže série Taxi je přeci jen o něčem jiným. Hlavní postava, plešatec, co si tento díl i zrežíroval, by byl ještě OK, ale ten jeho parťák, to byl strašnej lůzr. Stejně tak i záběry na auta byly hodně špatný. Nemělo to tu dynamiku původních dílů. Všechno kolem aut tu působilo hrozně levně. Nebýt toho humoru, kterej občas zabruslil zbytečně až do fekálna, a kterej ze všech postav dělal bandu dementů, což taky nebylo úplně dobře a do této série se v podstatě vůbec nehodí, tak je to snad i na odpad. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Frédéric Diefenthal dostal možnost si zopakovat roli Emiliena, nicméně když se dozvěděl, že Samy Naceri měl mít jen malé cameo (které navíc odmítl), tak se rozhodl na projektu nepodílet. Fanouškům poslal skrze twitter zprávu: „Emilien bez Daniela prostě nejde dohromady“. (UncleMorty)
  • Když má vrtulník doprovázet dron, tak v jednu chvíli letí za dronem, ale pak je záběr z dronu na vrtulník zezadu a v dalším záběru už zase vrtulník sleduje dron. (Ace.A.T.L.)
  • Natáčelo se v Marseille a Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama