Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parížsky policajt Sylvain Marot je proti svojej vôli prevelený do Marseill. Bývalý komisár Gilbert, terazí primátor mesta, ho poverí špeciálnou úlohou. Má zlikvidovať gang talianskych zlodejov, ktorí v atraktívnych Ferrari vykrádajú jedno klenotníctvo za druhým. Lenže so slabo vybaveným vozovým parkom francúzskej polície to pôjde veľmi ťažko. Silvain tak má len jednu možnosť. Prehovoriť k spolupráci Eddyho Makloufa, synovca slávneho Daniela Moralese. Eddy totiž po svojom strýčkovi zdedil jeho vytunený Peugeot 407. Škoda však, že ale nezdedil jeho vodičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentný šofér, ktorý sa s volantom v ruke asi narodil. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (131)

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Toto mohlo dopadnout lépe, ale na druhou stranu i hůře. Hlavní postavy mi moc nesedli, ale vynahrazuje to pěkná ségra a finální honička. V rámci skvělé série, kterou mám rád je to slabota, ale jinak je to průměrný filmek, který nenudí a místy i rozesměje. Gilberta mohlo být více, ale i tak stihne vystřelit několik šíleností. Za mě 50% :) ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Poslední díl nestál za nic a tohle je dno. Jediné, co stálo za řeč, je představovačka obskurního spolku městských policistů, jejichž potenciál se nepodařilo využít, a jedna honička. Všechno ostatní bylo špatně počínaje herci, kteří původní sestavu nemohli nahradit ani náhodou, konče křečovitým, uřvaným a nuceným vtipem. Tak snad to bylo naposledy. 5% ()

Reklama

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„To je do reštaurácie. Všetko si tu pestujeme sami. Rozmarín, tymián... a trochu trávy. Robím z nej šalát... taký špeciálny." Z technického hľadiska by sa to už ani nemalo volať Taxi. Lebo jediné čo tu z pôvodnej série ostalo je tá biela 407-mička, ktorú vlastne na konci už aj tak nahradil Aventador. Jediná scéna, ktorá ma pobavila bola návšteva u "Taliána" Rašida. Naopak trápnych bolo viac, než mám prstov na rukách (a naozaj neznášam zvratkové akožefóry). Postavy otravné, nesympatické. Besson si fakt myslel, že to bude fungovať s dvomi debilmi, medzi ktorými nie je žiadna chémia? No ale čo sa čudujem, on je schopný vyprodukovať hocijakú zvrhlosť, len sa obávam, kde sa nakoniec až zastaví... Tá obligátna jedna hviezdička je iba za najlepší car-casting z celej série. Nebyť tam 458 Italia, tak to rovno vypnem :-) 10 % ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, kam až taxi serie musí dojít aby se stopla ? To nejlepší co na filmu bylo, je bizarní sestava policajtů na stanici v Marseille. Na těch postavách by se dal postavit kompletní film na úkor hlavních hrdinů, který na původní tandem nemaj ani omylem, nefunguje to, nikdy na mně nebude fungovat, když si Francie hraje na Ameriku, tak jako Amerika na Francii. pokud jde o humor nebo akci a nebo nekonečný série. ()

Paldiny

všetky recenzie používateľa

Vôbec nie taký prúser ako sa čakalo, stará parta tu síce chýba, ale už nikomu nechýba a tá nová na zahodenie nie je. Isteže, okamžite vystrihnúť ultra nechutné striptízové číslo, zvracanie na palubnú dosku a psie výkaly na ksichte starostky. No zasmiať sa dalo, zvlášť na bizarnom tíme z Marseille alebo na návšteve v talianskej reštaurácii. Ako jednohubka teda znesiteľné. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Když má vrtulník doprovázet dron, tak v jednu chvíli letí za dronem, ale pak je záběr z dronu na vrtulník zezadu a v dalším záběru už zase vrtulník sleduje dron. (Ace.A.T.L.)
  • Natáčelo se v Marseille a Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama