Reklama

Reklama

Pátranie

  • Slovensko Nezvestná: Nájdem si dcéru (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď Davidovi zmizne jeho jediná dcéra Margot, polícia spustí pátranie. Po 37 hodinách však nemá jedinú stopu, a tak sa David rozhodne pozrieť niekam, kde zatiaľ nikto nehľadal - do dcérinho notebooku. Pomocou jej počítača a rozhovorov s jej priateľmi David odhaľuje dcérine tajomstvá a zisťuje, že Margot nebola zďaleka tou dokonalou dcérou, za ktorú ju považoval... (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (465)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Ťaman ztratí opičku a rozjede otravné sajbrpátrání, kdy sto minut unyle četuje, skájpuje a ássbukuje, až se dokliká k naprosto mdlé a nedramatické pointě. Opravdu nechápu tu hysterickou přebušenost téhle prudy, není to ani originální, ani zábavné, a na toto téma už existují mnohem zdařilejší a daleko sugestivnější pičiny. Prudy, kterou navíc opět zjevně cvaklo jako své píárko Džobsovo zlodějské impérium enormně předražených pleček pro frajeřící snobské mentály a jež nese jasné poselství, že Okna už používají jen mrtví a jinak celá ta tolik progresivní zmanipulovaná degenerace pečlivě vypláchlých reklamních konzumentů musí mít samozřejmě ony židácky cenově přebušené a externě nekompatibilní, ale přece tolik kůl vergly s nepřátelskými operáky! ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Hodně křičím po originalitě a tohle k ní velmi patří. O filmu jsem nevěděl nic, jen jedno doporučení. A ejhle. Skvělý thriller na večer. Co je největší překvapení, tak je celý film snímaný formou obrazovky. Což jsem nevěděl. Není to jen úvodní prolog. Ale celý film se skládá z okýnek chatu, messengeru, facebooku, youtube, windows, google a i televizních zpráv či google map. Originální? Velmi. Funguje to? No ano. Zápletka ztracené dcery je napínavá až do konce. Scénář je napsaný precizně a já na konci kývu hlavou, že dobrý. Finále jsem nečekal a o to více potěšilo. Líbí se mi, že film neztrácí atmosféru ani šťávu do finále. Poctivý thriller se vším všudy. Hledáte thriller na páteční večer? Berte Searching všema deseti! (75 %) ()

Reklama

GeusX 

všetky recenzie používateľa

Originálně pojaté moderní kriminální pátrání ve světě sociálních sítí. Neotřele natočené, kdy standardní filmový záběr není ani jeden - vše se odehrává přes kamery na mobilním telefonu a přes displej počítače.  Povedený kriminální thriller s překvapivou zápletkou (tak si to nepokažte, nekoukejte na fotky ani ukázky a rovnou si to pusťte). 4,5 hvězdy 85% (viděl jsem 1x, titulky) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Naozaj veľmi štýlová vychytávka úplne prispôsobená dnešnej modernej dobe. Zaujímavé a napínavé do posledného momentu, pričom záver po obsahovej stránke tiež milo prekvapil. Vlastne väčšina dejovej linky sa skladá iba z čítania správ a sledovania pátrania prostredníctvom počítača, internetu a sociálnych sietí, no i tak som od toho nedokázal odtrhnúť zrak. Veľká spokojnosť, slušný nadpriemer. 80/100 ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Prva zhruba hodina je fantasticka. Napinava, dojimava, pribehovo silna. Potom sa vsak zacinaju vrsit zvraty ako z nejakeho prekombinovaneho thrilleru 90. rokov, ked sa scenaristi predbiehali, kto vytiahne pocas deja z rukava viac twistov. A kuzlo je prec. Posledny akt som uz iba prefacepalmoval. Velka skoda. Ale ak kvalita filmu pre niekoho znamena pocet prekvapeni (aj ked obcas uplne pitomych), tak je tu jedna z topiek roku. Dobry film, ale dlho sa z toho klula uplna pecka 7/10 P.S. forma je funkcna, ale napr. Cesky Semestr ju vyuzival omnoho kreativnejsie a funkcnejsie ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (52)

  • Celý film sledujeme pouze na monitoru počítače nebo televize. (Duoscop)
  • Tvorcovia sa uistili, že každý operačný systém, webová stránka, program a aplikácia zobrazené v scéne sú vizuálne presné pre daný čas/rok, v ktorom sa scéna odohráva. (Pat.Ko)
  • Detektívka Vick (Debra Messing) vyhlásila stav "únos" o 8:54 ráno, ale na Amber Alert je vidieť, že bol vydaný o 8:45 ráno. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (viac)

Reklama

Reklama