Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze... veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (204)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"FAŠOUNSKEJ GLUME, MUSÍŠ MLUVIT TROCHU ZŘETELNĚJC." Nebojím se přiznat, že jsem se bavil... Žel, tak v první hodině (nasmál jsem se hodně a po chuti). Závěrečná část moc nevyšla a předchozí stopáž kope nesportovně do koulí a nechává v křeči svíjet na podlaze. Škoda, přesto minimálně 2/3 kvituji. 65% ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

Reklama

necisty 

všetky recenzie používateľa

Anne je nádherná a skvělá herečka, dokazuje to i třeba právě scénou, kdy z ničeho nic začne brečet. Naproti tomu to kazí ta tlustá kráva, nad některým výběrem šatníku mi zůstával rozum stát a ne, tohle mi opravdu nepřijde vtipné. Dal bych tomu 3 hvězdy, protože jsem byl jak vzrušen, tak i znechucen, ale možná díky tomu jsem si nevšímal, co na mě na konci chystají a vracím jednu hvězdu za celkem mnoho zvratů. ... GA Cinema ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $21miliónovTržby USA $35,417,038Tržby Celosvetovo $95,017,038Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,181,185Tržby za predaj DVD v USA $1,226,966║ Na prvý pohľad ďalšia trápna americká komédia o zlodejkách. Našťastie tu je ale praštená bombička Rebel Wilson, ktorá sa ani moc nemusí snažiť aby zabávala, u nej ten prízemný humor proste sedí a k tomu okatá Anne Hathaway. Na nich to proste celé stojí, ich vzájomný súboj a praštené dobieranie pobaví. Zaškrípe to až záverom keď sa karty vykladajú na stôl, tam sa to moc neustálo, ináč v pohode. /videl v kine: 55%/ ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Sobota večer. Manželka říká, ať se podívám, co dávají v televizi. Ale že se chce koukat na nějaký kvalitní film. Mimo jiné dávají Podraz (90%) a Podfukářky (57%)... A na co jsme se koukali?! Námět jako takový není vůbec špatný, relativně slušné procento vtipů je podařených, ale hned vzápětí humor výrazně poklesne. Proti Rebel Wilson nic nemám, třeba v Jojo Rabbit byla super, ale jestliže hraje postavu, jejíž jedinou charakteristikou je "tlustá neohrabaná ženská", tak mi to k zasmání opravdu nestačí. Pár dějových zvratů pozitivně překvapilo, ale jinak díky trapnému humoru spíše podprůměrný film... 50% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (11)

  • Napriek tomu, že sa Timothy Simons objaví iba v jednej scéne, môžeme vidieť jeho meno v úvodných titulkoch. (m.a.t.o.)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)
  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama