Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osemnásťročný Nic má na prvý pohľad všetko – skvelú rodinu, krásu, talent a práve ho prijali na univerzitu. Napriek tomu je v jeho živote trhlina, ktorú vypĺňa drogami. Kde sa vzala a ako mu môže pomôcť jeho otec David vo chvíli, keď sa Nic ocitá nad priepasťou? Emotívny film o sile závislosti a ešte väčšej sile lásky je nakrútený podľa skutočného príbehu Nica a David Sheffovcov, ktorí svoje zážitky zachytili každý zo svojho uhľa pohľadu v samostatných knihách. (ASFK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (154)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Silný příběh milujícího otce a jeho osmnáctiletého, doslova krásného, talentovaného, inteligentního, slušného, milovaného a milujícího syna, který propadl drogám. Film vznikl podle dvou knih, které napsali otec a syn, každý ze svého pohledu. Steve Carell je v roli otce famózní, jeho herectví mě bavilo vždycky a mladý Timothée Chalamet, tak to je taková vycházející hvězda, kterou bych se nebála přirovnat k přirozeným talentům jakými byli Heath Ledger nebo James Dean. Film zaujme především ty, kteří mají s tématikou jakousi osobní zkušenost, ale zároveň je natočen tak, aby spoustu věcí vysvětlil i lidem absolutně neznalým. ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

"It takes the edge of stupid all-day reality." Aj tak sa dá opísať cesta k drogovej závislosti, ktorá neničí len život samotného narkomana, ale aj život celej jeho rodine, ktorá sa ho snaží zviesť na správnu cestu. And, oh God, what a long and painful journey that is. Seldom successful. Carrel a Chalamet si tu hrajú prím a nedá sa im to nezozrať i s navijakom. It tore my heart apart. Vlajková loď rodičovskej lásky. ()

Reklama

..Lucas.. 

všetky recenzie používateľa

Pomalejší rozjezd, ale díky Timothéemu a Steveovi se postupně dokážete vcítit do jejich postav a vychutnat si jejich výkony. Timothée dokazuje, že je jeden z nejnadanějších mladých herců. Líbilo se mi, že drogovou závislost sledujeme očima rodičů. Pro fanoušky The Office je navíc fajn vidět spolu zase Stevea a Amy Ryan. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

celé to táhl Carrel.Chalamet přehrával až hrůza.Dřív byl v pohodě výchovný pohlavek.Dnes se na všem přiživují všelijaké organizace.Které ve finále nadělají víc škody než užitku.Do hlavy nikomu nevidíme.proč to mělo název Krásný kluk?Když ve finále šlo o feťáka?Jakože:  vidíte jak je krásný a jak dopadl?No fakt ústřední motiv jak bolavá noha. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Čo som pozrel zbežne komentáre k filmu tak to vyzerá, že film akosi svoje publikum viac nenašiel, než našiel. "Beautiful Boy" sa sústredí na vzťah otca Davida Sheffa v podaní Steva Carella a jeho syna Nica v podaní Timothéeho Chalameta. A hoci som nevedel v akom roku sa to odohráva, tak som odhadol nejaké neskoré 90-te roky. Podľa toho čo som vo filme videli mi to prišlo logické. A to je trošku osviežujúce. Aspoň pre mňa. Herecké výkony sú podľa mňa skvelé. Steve Carell je pre mňa viac dominantným hercom pre komédie, no bol som úprimne prekvapený, ako dokázal zahrať otca, ktorý sa snažil urobiť pre svojho syna maximum, aby ho dostal z priepasti drog von. Zaujímavé je aj, keď som mal možnosť počuť ako vlastne crystal met funguje a prečo je cesta von veľmi ťažká. A vysvetlené je to dobre. A čo sa týka výkonu Timothéeho Chalameta, tak mu musím takisto zatlieskať. Podal excelentný výkon a dal do toho všetko, čo mohol. S filmom nejaké vážnejšie problémy nemám, no sú tu 2, ktoré spomeniem. V prvom rade mám pocit, že úvod bol trošku rozbitý. Chvíľku mi trvalo než som sa začal orientovať kedy sa čo odohráva. Lebo miestami to nebolo veľmi dobre poprepájané a mal som pocit, že som nevedel či pôjdeme cez flashbacky, alebo sa posúvame vpred. A to je dosť zásadné. Potom sa to však ustáli a ďalej to už je podľa mňa zrozumiteľne zostrihané a nemal som problém sa orientovať. Potom je tu Lauren, ktorá je môj druhý problém. Hoci voči nej cítim ľútosť, tak mám pocit, že stiahnuť Nica naspäť bolo od nej nesprávne a ak niekto niekoho miluje, tak také veci nespraví. Výsledne pre mňa film funguje, je príjemný na pozeranie, nie je veľmi agresívny a necháva momenty skutočne vyznieť tak ako treba. Som spokojný a dokonca si myslím, že je dobré, aby si ľudia film pozreli. Hodnotenie: A- ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (15)

  • Herec Timothée Chalamet měl obavy, jak reálný David Sheff přijme to, jak ve filmu ztvárnil jeho syna Nica, ale bál se zbytečně. „Sledovat Timothéa bylo strašidelné. Měl gesta jako Nico, pohyboval se jako on, byl to celý on,“ řekl David Sheff. (raininface)
  • V úvodní scéně otec popisuje Nicovy vlasy dlouhé až k ramenům. Ve skutečnosti ani nezakrývají jeho uši. (blans)

Reklama

Reklama