Reklama

Reklama

Všetko najhoršie 2

  • Česko Všechno nejhorší 2 (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškoláčka Tree bývala strašná mrcha, dokiaľ ju osud nepotrestal tým, že ju nútil opakovane prežívať rovnaký deň, na ktorého konci ju brutálne zabije  chlap v maske maskota jej univerzity. Každodenné krvi prelievanie skončilo až vo chvíli, keď Tree odhalila identitu páchateľa (spolubývajúcej Lori, ktorá ju už nedokázala vystáť) a poslala ho na večnosť. Medzitým sa z mrchy stala priateľská bytosť verne milujúca spolužiaka Cartera, ktorý jej v boji proti vraždiacej časové slučke pomáhal. Žili by spolu asi šťastne až do smrti, keby nedošlo k sérii nešťastných príhod, končiacich tým, že sa Tree opäť prebudí v deň svojich narodenín, pár šťastných prežitých týždňov sa rozpustilo ako para nad hrncom a jedinou istotou, ktorú Tree má, je smrť, ktorá na ňu večer čaká. Ponúka sa jednoduché riešenie – skočiť za Lori, vyškrtnúť ju zo života a vrátiť ten svoj do normálu. Keď však Tree Lori nájde, je jej spolubývajúca mŕtva. Niečo sa zmenilo… V snahe vrátiť všetko do normálu príde Tree veľmi skoro na to, že existujú aj horšie veci ako každodenné umieranie. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (255)

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Zatímco první díl celkem slušně fungoval a hlavně stavěl na hororových prvcích, kde vrah s maskou mimina zabíjel hlavní hrdinku opakovaně, tak pokračování v tomto směru hodně naráží. A to sice, že princip příběhu je zcela stejný. Dvojka je mnohem vtipnější než předešlý díl. Což samozřejmě není na škodu, vtipná byla i jednička. Akorát mi tu právě chyběla ta temnější atmosféra s nekompromisním vrahem, který si jde za svým. Ten se zde objevil jen několikrát a celkově jsem z něho měl dojem, že je zde spíše do počtu a tvůrci se tentokrát snaží spíše vysvětlit, jak je vlastně možné, že někdo může prožívat jeden den dokola. Nám je to ale přeci jedno! Chceme to, co bylo v prvním díle. I tak to má své světlé stránky. Humor funguje dobře. Je zde několik neotřelých nápadů a časté pokukování do předešlého dílu. Zabavilo to, to ano, ale cítil jsem z toho únavu a cucání z prstů. A máme zde pochopitelně náznak na další díl. Pokud vznikne, já u toho asi už být nemusím... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Happy Death Day 2 U" som chcel vidieť a súčasne som sa toho bál. Najmä z titulu, že predošlý film skončil uspokojivo a nevidel som dôvod na to, aby tu bolo pokračovanie. A keď bolo avizované, tak som mal obavy, že tu budeme mať zase to isté, čo sme už videli. Ale myslím si, že film si našiel celkom kreatívny a dobrý nápad na to, aby nám dal aj niečo čo poznáme a súčasne dať do toho aj nejaké nové zvraty, ktoré sme ešte nevideli. Pravdou je, že som z niektorých scénok bol skutočne prekvapený a zrazu som dokázal pre niektoré veci prejaviť viac citu. A prekvapivo to bolo hlavne pre Lori. To mi vôbec nenapadlo, že príde, ale taká je skutočnosť. Takže klobúk dole. Okrem toho mám pocit, že prvý film chcel byť viac thrillerom, kým tentokrát chce byť film viac komédiou. Nieže by prvý film nemal v sebe komické momenty. Ale tu je ich oveľa viac a mám pocit, že ani sa o horor skoro vôbec nepokúšali. Nenapadne mi asi jediná scénka, kde by bolo nejaké výrazné napätie. Pôsobilo to viac ako klasický béčkový thriller. Ale s dobrými postavami, ktoré som mal rád v minulom filme a rovnako je tomu tak aj tu. Dokonca je tu pár skutočne dobrých prekvapení v rámci toho, s ktorými postavami sa stretneme. A sú to silné momentky. Pre mňa takisto, lebo som sa dokázal do Tree v tomto smere vcítiť. Nemyslím si, že to funguje ako horor, ale určite to funguje ako dobrý béčkový thriller a komédia. Takže v tomto smere dokážem film oceniť. A ak bude pokračovanie, (ktoré koniec trošku naznačuje) som mu otvorený. Hodnotenie: B ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„ZAŽÍVÁM TO... JAK SE TOMU ŘÍKÁ? KDYŽ MÁŠ POCIT, ŽES TO UŽ PROŽIL… DEJA VU?...“ /// Hodně narážek na jedničku, snažej se bejt vtipný… je to neuvěřitelně zamotaný… ale neuvěřitelně vtipný to není, protože se řešej píčoviny. A není to vlastně vůbec hororový. Takový puberťácký „Back to Future“ (který není ani moc zábavný…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem autorem teorie o „Multivesmíru“. 2.) To jsem tenkrát takhle umřel(a)…. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem se na pokračování těšil, tak jsem byl i zklamanej. Zamíchat do toho jiný reality a tak nějak opakovat znovu to samý co v jedničce, mi nepřijde jako brilantní tah tvůrců. Ačkoli byla jednička v tomhle směru originální. Já vlastně ani nevim, co jsem čekal, ale tohle to nebylo. Nebylo to už ani tolik vtipný, ani vražedný, ani kreativní. Bohužel jedno z těch zbytečnejch pokračování. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama