Reklama

Reklama

Zemřít mladí

  • USA We Die Young
Trailer 2

Obsahy(1)

FIlm vypráví o Lucasovi (Elijah Rodriguez), 14letém členu washingtonské mafie, jehož šéfem je obávaný mafiánský boss Rincon (David Castaneda). Lucas má 10letého bratra Miguela, jenž se snaží dostat do Rinconova gangu i přes Lucasův jasný nesouhlas. V hlavním městě se také nachází Daniel (Jean Claude Van Damme), veterán, který při jedné z misí ztratil schopnost mluvit. Lucas je Rinconem pověřen, aby předal dodávku drog, jenže dochází ke komplikacím a Lucas, jeho mladší bratr a Daniel jsou vrženi do boje o přežití. (mikki089)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (58)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ked sa nejaky herec, ktory uz roky hra v podfinancovanych bulharskych zlataninach objavi v kompetentne natocenom nepodfinancovanom filme, tak su jeho fanusikovia z toho cely bez seba. Pri filme The Bouncer som to este akotak vzal do uvahy, ale tentoraz uz nie. Co z toho ze to vyzera dobre, ked pribeh za nic nestoji. Milionkrat obohraty namet z prostredia latino gangov v USA, ktory strci do vrecka akakolvek epizoda serialu The Shield. Keby tu nehral Van Damme, tak po tom filme ani pes nestekne. Ten môj urcite nie. A ani Van Damme tu ani nemukne. Ma tu minimalny priestor a ani mu nedovolia otvorit hubu. V akcii tiez nič nepredvedie, takze fakt neviem načo sa tu objavil. Tadialto cesta k lepsim filmom nevedie. 3/10. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Naprosto otřesná rozklepaná kamera a do toho stupidně zběsilý střih. Kamera se klepe i když se jen dva baví!!! Provedení naprosto nekoukatelné. Navíc téma drogy/gangy s mexikánama není něco co by mě bavilo sledovat. Do toho to protivné obsadezní... JCVD sice hraje jako po obrně (neustále prakticky totožný výraz v obličeji), ale je to trochu něco jiného (díky elektronickému slavíkovi). Svým způsobem originálního. Kdyby v tom nebyl JCVD, ani bych se na to nedíval. Jedna hvězda z nostalgie. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $4miliónyTržby USA Tržby Celosvetovo $143,837▐ JCVD tak poďme na to, som dúfal že to bude dobrá béčková sekanica, dobrá akčná oddychovka ale ani náhodou ono sa to snaží hrať na dosť vážnu skoro sofistikovanú notu o pouličných gangoch a deťoch čo dílujú. Ajaj moc to teda nefungovalo a záverečný prestrelkový mišung to dal úplne dole. /30%/ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý z hľadiska lepšieho prezentovania hereckých schopností JCVD skrýval v sebe väčší potenciál. Začiatok so svojimi ťažkými obrazmi síce vybuduje základnú pôdu pre solídne B-ko, ale potom dynamika (paradoxne) začne rýchlo klesať. Záver prebehne rýchlo, bez zodpovednejšieho ukončenia. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Ty policajta neodpráskneš. Ty ho rovno celého zožerieš." JC sa nám nejako odklonil z dráhy akčného hrdinu, no zatiaľ čo The Bouncer bol celkom slušný film a hlavne fungoval, pri We Die Young šliapol trochu vedľa. V prvom rade, postava ktorú si strihol je skôr vedľajšia, pretože príbeh sa sústredí na 14-ročného drogového dílera Lukasa, ktorý pracuje pre miestneho bad-ass motherfuckera Rincona - a Van Damme, sťaby jeho zákazník tu fakt veľa vody nenamúti. Akcia chabá (bitka žiadna, autonaháňačka a prestrelky sú otrasne zostrihané), scenár slabý - už na začiatku všetci vieme ako to skončí (a každá ďalšia scéna je taaaak strašne predpovedateľná) a ako čerešnička na torte - nemý JCVD. Aby celý film uhral bez jediného slova, tak sorry, ale na toto vážne nemá. Jediným plusom pre mňa bol celkom fajn hudobný podmas a že to vzhľadom na nízky budget nevyzeralo a neznelo ako audiovizuálny grc. Inak strašná nuda. 25 % ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Režisér Lior Geller se při psaní postavy dle svých slov inspiroval skutečným vojákem, jehož kdysi poznal a který ztratil schopnost mluvit poté, co byl osudově zraněn na bitevním poli. (Duoscop)
  • Natáčanie snímky prebiehalo okrem Washingtonu D.C. aj v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama