Reklama

Reklama

Psia duša 2

  • Česko Psí poslání 2 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (154)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Od jednotky divák nečakal možno veľa a preto sa mu ušlo skvelého zážitku s emóciami, posolstvom, zábavou. Od dvojky ale už človek čaká, že to bude kvalitou nadväzovať. Lenže kým jednotka bola originálna, dvojka je skôr jeho kópiou minimálne námetom. Psík sa opäť opakovane prevteľuje a zomiera. Vtipu nejak ubudlo. Dojímavosti takisto. Ani to emočno už tak nedostane. Prvá časť bola taká rodinnejšia, toto je skôr pre deti, najmä keď pes každých 5 minút opakuje "Som tu, aby som ťa chránil", čo samozrejme každý dospelý vie, že tam nie je pre parádu. Ale psíčkari budú zaiste znova spokojní aj s týmto fakt priemerným filmom. ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

Dvojka naprosto navazuje na jedničku v podstatě ve všem. Podle mě má však možná o něco nosnější příběh s přesahem a sympatičtější hlavní postavy, ale jinak je dvojka stejně tak silná jako jednička. Pokud jste však brali už i první díl jako sentimentální kýč, dvojce nejspíše také nepřijdete na chuť, tak bacha na to... Nic moc se totiž nezměnilo - můžete opět namítat, že je to citová vydíračka, můžete mít dokonce výhrady ke scénáři, ale nakonec vás to nejspíše stejně dojme a budete smrkat, stejně tak jako celé kino při mé návštěvě... :) Za mě osobně nicméně opět fajn podívaná. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

RAFT 

všetky recenzie používateľa

První díl sem viděl, před pár lety a tak,sem zašel na druhé pokračování a je to úplně to samé jako první díl.Ale, to absolutně nevadí.Film je pěkný,dojemný,některé momenty vás doženou až k slzám.Sice hlavní hrdina se převtěluje do různých plemen psů aby zase viděl kde začínal.A taky, tvůrci dali do filmu způsoby mezi jednotlivými psími životy. Za mě 80% ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Film začína na farme, takže presne tam, kde prvá časť skončila. Osudy ľudí a psov sú pevne spojené bez ohľadu na miesto a čas, film sa trochu opakuje, ale s dostatočným odstupom od prvej časti to nevadí. Film má dobré tempo, veľká životná udalosť prichádza každých päť minút, čo mi vyhovuje, a trochu sentimentu do takejto psej romantiky patrí. –––– Glorie trávila hodně času mluvením se svou rukou. –––– Musí být hezké mít někoho, kdo tê bezpodmínečně miluje. –––– Je to naprosto nemožné, ale asi je to pravda. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama