Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý vodič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a tak sa snaží urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap s menom Vic (Dave Bautista), zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nie veľmi zaberajú. A cukríky už vôbec nie. Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto trošku netradične objedná práve Stuov Uber. Tím začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, kedy sa neistý Stu postupne zapojuje do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia. Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši. Ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (233)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se že Bautistu zrovna moc nemusím a myslím si, že kdyby někdo chtěl natočit hranýho Shreka tak on by byl pro jeho postavu tou pravou volbou. Tady mi ale kupodivu až tak nevadil. Do filmu jsem šel hlavně kvůli Iko Uwaisovi, kterej je tentokrát blond. Ten ale dostal trestuhodně málo času a ze svýho umění nestihl v podstatě nic ukázat. Což trochu zamrzí. Když už ho ve filmu mám tak z toho vyždímám co můžu. Akce nakonec není tolik kolik bych si představoval ale přiznávám, že jsem se nakonec celkem bavil. Sice to není nic co by dokázalo nějak extra ohromit ale i tak se k tomu za čas klidně vrátím. Vtipná, akční oddechovka. ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Něco jako Collateral, akorát bez Tomíka, takže o dost zábavnější a uvolněnější jízda. Drax Ničitel tak jako Thor a Valkýra, zůstal na zemi, aby tady mohl dostát svému jménu a na radu Deadpoola, si obstaral svého malého a ubrečeného Dopindera, kterému se snaží během jedno dne zničit život. Proti nim stojí povedená partička drogových dealerů, kterou vede Iko Uwais, který si obarvil vlasy na blond, to asi aby zapadl mezi Jihokorejské popové zpěváky a nebo mezi Emeričany. A i ten stereotyp který v takovýhle filmech je, se daří držet na uzdě. Humor je zábavný, akce je pokaždé něco jiného a byť to neni žádná hardcore řezničina, tak oba hrdinové dostávají docela slušně na prdel. Navíc těch odkazů na starší filmy, to sem fakt nečekal, takže s klidem mohu dát plné hodnocení, protože přesně tenhle film sem potřeboval vidět. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to pitomej a naprosto debilní film a zároveň taky jedna obrovská reklama na Uber a elektromobily. Jenže je to taky docela slušná a nekorektní zábava, přestože by se to dle hereckýho složení nemuselo zdát. D. Bautista tady opravdu i něco hraje, K. Nanjianimu zase role ustrašenýho řidiče / imigranta sedí. Narážky tady padají na všechno, co si jen vzpomenete včetně aktuálních témat jako jsou rasový problémy atd. Pravdou je, že střední část filmu je trochu slabší, jako by tomu spadl řemen, ale pak se to zase vrátí zpět. A já jsem se bavil, přestože to byla naprostá ptákovina. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Docela pohodovka se slušnou akcí, ucházejícím humorem a zběsilým tempem který nenudí. Škoda, že není lépe obsazené ústřední duo, protože ten Ind mi víc než vtipnej přišel otravnej a Bautista je sice nařáchlý hovado, ale komik z něj úplně nebude. Škoda, akce dobrá a film neurazil, ale na 4* to stačit nebude.65% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Prestaňte kričať mená štvrtí. Takto Uber nefunguje!“ Skvelá buddy movie, ktorá dopláca na nízky rozpočet. Takže akcie síce nie je málo, ale určite nie je taká veľkolepá, ako by sa čakalo od Davea Bautistu, ktorý bez debaty má na oveľa väčšie rozpútanie akčných orgií. Čakal som viac ručných bitiek. Na tie (teoreticky) veľký rozpočet nepotrebujete. No nedočkal som sa. Čiže po tejto stránke ma snímka čiastočne sklamala. Takisto mi vadil minimálny priestor pre psa. Soundtrack mohol byť nabúchanejší. A možno by sa mi páčilo, ak by na konci do deja výraznejšie zasiahli konkurenční šoféri Uberu, spojili by svoje sily a postavili sa ako tím na stranu hrdinov. Našťastie snímku na nadpriemer ťažkotonážne dvíha chémia medzi ústredným (anti)párom, ktorý už snáď ani odlišnejší byť nemohol. Scenár je neskutočné klišé, ale vôbec mi to nevadilo a užíval som si hlášky, dialógy a nápady (hod pištoľou, bitka v nočnom obchode, zakopávanie o veci, pokus o cúvanie, náročná psychologická debata na tému „prečo elektromobily nejdú na benzín?“). Potešilo ma tiež, že je to dosť drsné, čiže nie je núdza o nadávky, krv a polmetrové penisy. S prižmúrenými očami 4*. „Trápny plán? Áno. Ale prevediteľný!“ ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama