Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 9

Recenzie (157)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $100,723,831║Tržby Celosvetovo $203,785,209▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,979,877║ Tržby za predaj DVD v USA $6,111,248║ Povrchný balast. Sklamanie. Zbytočne spojenie z dnešnou modernou dobou to dosť dáva dole. Moc vyumelkované. Pôvodný čierno-biely seriál je pre mňa klenot. Takže potenciál tohto prima námetu je tu doslova zakopaný do zeme. Zábavnosť tak niekde na bode mrazu, fakt zle. /videl v kine: 40%/ ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Očekávala jsem od toho asi až příliš, takže jsem nakonec zklamaná. Na první polovinu jsem se dívala s přáteli, ale nakonec jsme to vypli, protože nás to nudilo a jelikož já dokoukávám každý film, i kdyby byl sebevíc horší, tak jsem to dokoukala sama. Druhá půlka už je o chlup lepší, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Hlasový výkon je dokonalý, Charlize Theron jsem vůbec nepoznala, myslela jsem si, že Morticii mluví Mary z Downton Abbey. Ale příběhově je to hodně slabé a hodně, hodně nudné. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Nová Rodina Addamsovcov je dôstojným pokračovateľom dvoch predchádzajúcich celovečerných inkarnácií. Animované podoba jej veľmi pristane, dokonca zdôrazňuje niektoré charakteristické rysy, s ktorými si hraná podoba zatiaľ nedokázala poradiť. Nie je však veľmi súčasným filmom. Skôr akoby formálnymi postupmi rodinnej komédie uviazla niekde v 90. rokoch. V niektorých scénach tak trochu okato začne viesť prim určité moralizovanie a snaha detského diváka kultivovať, či poučiť. Na druhej strane sa film v mnohom veľmi funkčne približuje atmosfére pôvodného televízneho seriálu. Zatiaľ, čo v celovečerných interpretáciách Barryho Sonnenfelda v deji prevládal vždy niečím narušený vzťah medzi strýkom Festerom a jeho bratom Gomezom, aktuálne stvárnenie opätovne sústredí svoju pozornosť na detské postavy. A tak to má byť. 60% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Hrané dva filmy ze začátku devadesátek, byly takřka dokonalé. Tuto animovanou záležitost tedy beru jako jakésik upozornění Hollywoodem, že bylo by záhodno, na tohle dostat lidi, protože se jedná o velmi známou značku. Potěšilo mě že se děj aktualizoval s potřebami dnešní doby a naštěstí nesledujeme nějaký další útrapný origin, ve kterém se celý film dávají postavy dohromady, aby to už příště tedy začla být konečně i zábava. Tady se prostě jede skoro hned od začátku. Addamsova rodina bydlí na kopci za městem a obyvatelé městečka se začnou brzy zajímat o to, co jsou vlastně zač. Nijak neurážející spíše dospělejší animák. 55% ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Presne ako Grinch z 2018. Hranú verziu nikdy nedobehne atmosférou, čo sa snaží vykompenzovať trikmi od výmyslu sveta, nakoľko si uvedomuje ich jednoduchšie prevedenie skrz animáciu oproti veľkovýpravnosti potrebnej v skutočnom svete. A možno riešim argument poplatný dobe, všeličo sa dá dnes urobiť digitálne aj v hranom filme. No Addamsovci by za to radi neboli, moderný svet im nič nehovorí.  Nuž, to mi práve pripomína jeden vtip zo začiatku filmu, ktorý, ako sa neskôr ukáže, ide na úkor konzistentnosti. Vec si púšťa svoje fetiše na laptope, kým Wednesday ani nevie, čo je to mobil. Niečo podobné platí pre ich vysávač, ktorý nevysáva, ale vypúšťa viac prachu. Síce haha, no ak nie sú ani čiastočne inštitucionalizovaní, neviem si ich predstaviť platiť elektrinu. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Postavy rodiny jsou přímo inspirovány komiksem Charlese Addamse. (ČSFD)

Reklama

Reklama