Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (158)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

první After a poslední.Neskutečné protahovaná slátanina.Zazdila to i Langfordové česká dabérka.Mám dojem že dabovala i Johnson v Odstínech...jejímu slaboučkému hlásku nebylo místy rozumět.Tiffin zase přehrával v roli týnejdžerského tvrďáka.Záběry s můstkem u rybníka  byly jak přes kopírák z jiného filmu o studentech, Strach z lásky. ()

Mallinali

všetky recenzie používateľa

Asi tu něco vykecám. Příběh byl hlavně variace na Deset důvodů, proč tě nenávidím, Takovou normální holku (obecně Pygmalion) nebo (Velmi) nebezpečné známosti. Jenže, co v klasických dílech bylo od začátku divákovi známé jako hlavní motor příběhu (sázka), tady z toho dělají nečekanou pointu. Připadal jsem si, jako kdyby někdo natočil remake nejslavnějších případů Columba, kde teprve na konci zjistíme kdo je vrah. Fakt divný. Z Padesáti odstínů šedi nebo Stmívání nám pak přibyl módní motiv záhadného milovníka. K tomu tu dialogy a celkově scény často nedávají smysl, třeba hádka s matkou kvůli novému klukovi, kterého přitom vůbec nezná a vynadá ji za flákání školy, o kterém nemůže vědět a ani divák to vlastně doteď nevěděl a ani poté tomu nic nenasvědčuje. Ani nebylo jasný, proč kvůli tomu jedinou dceru odstřihuje. Je to prostě odfláknutý jako somálská atomovka. Když už něco takového točit, buď se to nemůže brát vážně a pak to musí být vtipný, nebo ať se to vezme vážně, ale pak to musí dávat aspoň trochu smysl. ()

Reklama

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Vysokoškolská láska, kedy sa mladé nevinné dievčatka zamiluje do miestneho alfa samca, ktorý jej otvorí deviatu bránu. Herecké obsadenie: Celé moje hodnotenie je založené na neskutočných sympatiách k hlavnému hereckému páru. Hero Fiennes Tiffin (nar. 1997, Velká Británie) sa dokonalo hodí do roli miestneho mača a na druhú stranu útle žieňa v podaní krásnej, mladej Josephine Langford (nar. 1997, Austrálie) stojí naozaj za to. Prevedenie: Celé je to založené na teenege láske s pár príbehovými zvratmi, ktoré ale nijako neohúria. Príbeh je dosť povrchný a bolo mi celý čas osť ľúto bývalého priateľa našej hlavnej protagonistky a pevne verím, že toto scenáristi v pláne nemali. Pocity: Na to, že sa jedná o knižnú predlohu je to dosť slabé. Na to, že sa jedná o prvý diel série je to odpustiteľné. Uvidíme čo prinesú pokračovania ale zatiaľ je to veľmi podpriemerné. Pridaná hodnota: Podpriemerná teenge love story, ktorú vyzdvihuje iba sympatická ústredná dvojica. 48% ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Tento film ma doslova iritoval! Hnusne nesympatický pseudorebel, ktorý nikoho nepresvedčil, si nezískal ani mňa, lebo jeho herecký výkon je úplne pri podlahe. Holka zlatá, no sprostá. Potom soala ho do hája, no v druhej sekunde mu podľahla a naletela najplytším chalanským manévrom. Plytké klyšé, neromantické, nesympatické, hlavnému hrdinovi som od začiatku prial aby ho zrazil autobus, nech si holka môže začať pekný vzťah s niekym kto má charizmu :) ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)
  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama