Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (115)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo take mile pohladenie po dusi. presne takto by mali vyzerat romanticke filmy. A YA filmy. Vztah hlavnych hrdinov bol krasny. Rodina Coveyovcoc ma chytila za srdce, rovnako ako aj Larine priatelstva. Kamera aj hudba boli uzasne a tie herecke vykony... Vsetci boli vybrani absolutne na jednicku. Ale Lana a Noah tomu celemu kralovali. Jednotlivo aj ako par. Ich chemia uveritelna a nenutena. ()

Reklama

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Nie som typ chlapa, ktorý odsudzuje romantické filmy (či už komédie alebo drámy) a vôbec mi nevadí, ak je zasadený do tínedžerského prostredia. Táto konkrétna vec mi naozaj ulahodila. Bolo to príjemné, láskavé, uveriteľné a neobyčajné. Zaujímavý príbeh, ktorý sa rozprúdil vtipnou kuriozitou a pekne sa posúval a rozvíjal, fajn postavy a príjemné miešanie komédie, romantiky aj drámy. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled se jedná o film jen pro dospívající děti, ale zároveň toho dokáže tolik dát i dospělým. Není zrovna úplně těžké se ve snímku najít, zavzpomínat na svá školní léta a spatřit v něm něco, co každý z nás alespoň jednou zažil, i když třeba jen v malém měřítku. Film s sebou včetně klasického happy endingu přináší i spoustu ožitých klišé, ale ve finále komu to vadí, když je to tak dobře natočené a ve snímku hrají pouze nadaní herci? Já si to užij, jedná se o příjemnou hodinu a půl dlouhou oddechovku, kdy jsem se vrátil do svých školních let a zavzpomínal, jak to všechno bylo a nebylo. ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

V mých 15 bych tenhle film milovala, to můžu říct jistě - hlavní hrdinka/knihomolka, sladký ksichtít školního frajírka - byla bych v sedmém nebi! Teď jsem si jen užila ten výplach mozku, kdy člověk nemusí přemýšlet a občas se usměje. A taky jsem si užila Johna Corbetta, protože pro toho já budu mít slabost vždycky a už dloooouho jsem ho v ničem neviděla. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (9)

  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)
  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)

Reklama

Reklama