Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

tomtomtoma 

všetky recenzie používateľa

Romantická komedie s pohlednými a sympatickými herci, jistou dávkou humorného nadhledu a lehce naivní sladkou romantikou. Sympatická je humorná stránka, bohužel příběh o osudovém setkání a pochopení lidské duše ženy je idealisticky naivní romantismus o vznešenosti a čistotě ryzí lásky. Svérázná obchodnice se železářstvím Maggie Carpenter (pohledná Julia Roberts s opravdu širokými ústy) se snaží o normální maloměšťácký život s partnerem. Ale všechny připravované svatební obřady končí katastrofou z důvodu uvědomění si vlastního strachu z nechtěného budoucího života. Bez čisté lásky a sebeuplatnění v soukromém i společenském životě. Vyhozený sloupkař Ike Graham (Richard Gere) se snaží dokázat pravdivost svého sloupku a pozná fascinující ženu, kterou jako jediný dokáže pochopit a zahrnout vším potřebným, co ona v partnerském a manželském svazku potřebuje. Jak dojemné, jak naivní a svým způsobem odpudivé. Z dalších rolí: Maggieina kamarádka Peggy Flemming (Joan Cusack), Ikeův kamarád a bývalý spolupracovník Fisher (Hector Elizondo), Ikeova bývalá manželka a šéfredaktorka Ellie Graham (Rita Wilson), Maggienin ironický otec Walter Carpenter (Paul Dooley), Maggienin snoubenec a školní sportovní trenér Bob Kelly (Christopher Meloni), a bývalý Maggienin snoubenec a kněz Brian Norris (Donal Logue). Romanticky zasněné duše idealistického nalezení pravé lásky dostávají svou dávku manifestu o čisté a ryzí lásce. Nehledě na slabý až slaboduchý příběh, který do malé míry zachraňuje alespoň určitý prvek humorného nadhledu. ()

megan017 

všetky recenzie používateľa

Narozdíl od opěvované Pretty Woman, mě tohle příjde jako mnohem přijatelnější romantický film. Především hlavní mužský hrdina má charaktér. Není to jen boháč, co z nějakého důvodu chce být s prostitutkou, je pořádně sarkastický, držkatý, není z hlavní hrdinky hned paf, vlastně jí zprvu vůbec nemá rád a postupem času si k ní vyvíjí hlubší vztah. Tenhle typ romantiky, co netlačí na pilu mě osobně sedí víc. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Kančí očička Gere je obarvený Jednooký had a Julia „usměj se, si skoro jak Audrey Hepburn“ Roberts představuje bohyni Kálí s tváří ptakopyska. Nedivte se, Marshallův, potažmo producentský běžný účet se rozhodli, že vstoupí podruhé do téže řeky a berou si sebou i záchranný kruh s nápisem Elizondo.. Asi půjdu proti proudu, ale mně „Nevěsta, co stále nenašla to, co hledá“ nepřišla horší než Pretty Woman - ve své povrchnosti totiž byla stejně špatná a dokonce jí mohu přičíst k dobru, že sebou nenese to shnilé poselství o právu každé „Fair Lady“ na finančně zabezpečeného prince Edwarda.. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Julii Robertsovej som nikdy nedokázal prísť na chuť. Nikdy mi nepripadala sexi a i jej herecké nadanie sa mi vždy videlo mierne povedané chabé. Vychrtnutá, afektovaná čúza s hubou veľkou ako vráta od stodoly. Ani herec Richard Gere na mňa počas svojej kariéry nedokázal spraviť dojem. Nudný, drevený pajác. No a presladené romantické chujoviny amerického režiséra Garryho Marshalla ma veru nikdy nebavili. Takže sa vlastne sám sebe čudujem, že snímku "Nevesta na úteku" dávam dve hviezdičky. ** ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

To,čo perfektne fungovalo v Pretty Woman medzi Richardom a Juliou som v tomto filme nedokázala nájsť. Márna snaha o oživenie toho, čo im už raz prinieslo úspech obrovských rozmerov a celý dej, herci, scény aj film boli také nezáživné, že to nezachránili ani deti skáčuce po Gerovi či samotný Gere utekajúci za autobusom v snahe dobehnúť svoju lásku,ktorá ma nevýslovne otravovala svojím neustálym a nemožným zbabelským utekaním... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Výraz „ptakopyska“, který Julia Roberts (Maggie Carpenter) předvádí, byl do filmu přidán poté, co režisér Garry Marshall viděl herečku, jak tento obličej dělá na jeho vnoučata, aby je pobavila. (Sfaxia)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 152,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 309,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama