Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ktoré dieťa by nechcelo byť aspoň na chvíľu dospelým? Také želanie sa splní pubertálnemu Davidovi Moscowovi, ktorý sa jedného dňa prebudí ako dospelý. To, čo sa mu zdalo úžasné, však prináša nečakané komplikácie. Vnútri totiž zostal malým chlapcom. Ba čo viac, nepozná ho vlastná mama, nemá si čo obliecť a nemá peniaze. Len vďaka kamarátovi prekonáva prvé prekážky a dokonca si nájde zamestnanie v hračkárskej firme. Nadovšetko však túži vrátiť sa do svojej kože malého chlapca. Podarí sa mu to? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (335)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mam rad Toma Hanksa v dramach ale nikdy mi nepripadal vtipny ako komik. Tentoraz prvykrat dostal prilezitost predviest sa aj vo vaznej polohe ale väcsinu casu sa aj tak sprava ako otravne decko. Takze aj ked je namet celkom zaujimavy, tak prevedenie ma vôbec nebavilo a cely cas som sa nudil. Namiesto nejakych roztomilych scen som sa dockal len trapnosti. 4/10. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príjemná dosť nekorektná komédia, ktorá sa na konci mení v riadne korektnú a predvídavú volovinu a zo začiatku chytrý scenár ku konci prebehne k strašne klišovitému moralizovaniu. To platí aj o hercoch, hlavne o Hanksovi, ktorý je na začiatku úžasný a na konci už nemá vôbec "gule" ... jedna zo slabších Hanksoviek, ale dobrá ... PS: mini rola Jona Lovitza, nijak výrazná, škoda ... ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Z tech Hanksovo ranejch komedii je tahle asi moje nejoblibenejsi, ale precejen film drobet zestarnul a kdyz jsem ho ted po case videl, uz jsem se zas tak moc nebavil. Nejvetsi problem je totiz v delce, minimalne o takovejch 20 minut by sel zkratit, hlavne protahovanej konec. Jinak pribeh je zajimavej, je to fakt film pro celou rodinu, Hanks hraje perfektne a ze to je dospele vypadajici kluk mu clovek veri celou dobu. Obcas je film dojemnej, obcas je to naopak slusna sranda, ale nikdy to nezklouzne do nejaky trapnosti. Slusny 4*. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Hoci zastávam skôr náročnejšie filmy s Tomom Hanksom, v tomto prípade nie je na škodu sa úplne uvoľniť a odreagovať u tejto síce možno jednoduchej, ale nijako nenásilnej komédií s vtipnou zápletkou, kedy malý chlapec chce byť jednoducho "veľký". Tom Hanks je mladík na začiatku svojej kariéry, osobne mu dávam viac prednosť ako profesorovi Robertovi Langdonovi v Šifre majstra Leonarda, avšak aspoň je porovnateľné, ako sa jeho herectvo vyvíjalo. Film môjho detstva + mladučký Hanks. Pri filme si vždy zaspomínam na moju mladosť a o tom aj film predsa je. ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Vynikající výkon Toma Hankse! Dobrý nápad, nicméně zpracování nebylo až tak dobré, jak jsem čekal. O komedii se v podstatě nejednalo, zasmál jsem se max. 3x. Spíše takový rodinný film. Myslím, že se z toho dala vymáčknout super komedie. Takhle mi to přijde jako promrhaný potenciál. Na druhou stranu to bylo takové milé a pohodové. Prostě průměr. Howgh! ()

Galéria (137)

Zaujímavosti (35)

  • Penny Marshall se stala první režisérkou, jejíž film utržil v Severní Americe přes 100 milionů amerických dolarů. (HellFire)
  • Hra, do ktorej malý Josh (David Moscow) vhodí mincu a splní mu želanie, aby sa stal veľkým, sa vola "Zoltar Speaks". Bola vyrábaná v rokoch 1967 až 1970 a pôvodne mala dvanásť tlačidiel znamení zverokruhu. (Raccoon.city)
  • V severoamerických kinech film utržil 115,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových dohromady 151,9 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (viac)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (viac)

Reklama

Reklama