Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (162)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době jsem konečně narazila na pořádně napínavý krimi thriller, který navíc šlapal jako dobře manazaný stroj. Pomalu jsem si začínala myslet, že něco takového v současnosti už neumí natočit vůbec nikdo. Evropští tvůrci dali těm zámořským zase jednou pěkně na frak. Potěšil mě Joel Kinnaman, který předvedl v hlavní roli naprosto strhující výkon, čímž mimo jiné výrazně přispěl k mistrně vygradovanému závěru celého příběhu. (85%) ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Starosvětský thriller o drsňákovi, který musí vymyslet, jak přežít ve vězení jako práskač, kterého hodili jeho šéfové přes palubu. Joel Kinnaman se hodně snaží a pár výtečně natočený a napínavých scén tu je, jenomže celý The Informer trochu zbytečně upaluje dopředu a nestíhá se díky tomu věnovat vedlejším postavám tak, jak by si zasloužily a jak by asi tvůrci chtěli. Je to docela škoda, protože stačilo málo a z dobrého filmu mohl být film výborný. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Je mi líto, že už potřetí v řadě vypadám jako věčně nespokojený divák, ale ani zprvu dobře vypadající, byť trochu starosvětský thriller The Informer neukojil mé touhy po řádném snímku a se spoustou neduhů, které nemůžu odpustit, i tentokrát pouze za tři. Joel Kinnaman je sice bůh, ale logickými lapsy přeplněný film sám utáhnout nedokázal. O prapodivném ukončení ani nemluvě. [viděno na Prime Video 9.9.2023] ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Obohratá zápletka o informátorovi medzi drogovými priekupníkmi. Chvíľu sa to odohráva vonku a na chvíľu sa dej presunie aj do basy, ale zase nič nové film neprináša. Dokonca ani hlavná línia o FBI, ktorá svojho informátora zakaždým podráža, nie je nová. Naviac celý film je podaný strašne nezáživne a uspávajúco. Jediné napätie vo filme vyplýva z pátrania detektíva, ktorý sa snaží odhaliť vraha svojho parťáka a tak postupne nabúrava plány FBI. Divné pojatie filmu. Hlavným kladom filmu je Kinnaman, ktorý podáva skvelý výkon, ale bohužiaľ len v priemernom filme. Ana de Armas vyzerá totálne hot aj s účesom, ktorý nemusím. Clive Owen je tu znova za takého protivného zmrda. Som zvedavý či si ešte niekedy zahrá kvalitnú postavu v dobrom filme. Takže celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama