Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (164)

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Rád fandím hrdinom, ktorý nepravom sedia v chládku a tento príbeh mi to ponúkol. Určite to mohlo byť aj lepšie, strhujúcejšie, vyšperkovanejšie, no bavilo ma to a nenudil som sa takmer do konca. Prvá polka sa trošku pomalšie rozbieha, ale ta druha je pekne drsná a napínavá. Joel Kinnaman, tak ako aj zvyšok castingu perfektne zapasoval. 75% - 4* ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Drsný film nie kvôli krvi, ale kvôli fakt že dramatickej rovine a veľkej uveritelnosti. Nehrá sa to na žiadnu veľkú akciu ani krvák, hrá sa to na svinskú realitu. Pre toto by som nikdy nerobil informátora. Pre mňa osobne veľmi dobrý tvrdý film. A Joel Kinnaman je dobrý prehliadaný herec. Objektívne za štyri hviezdy, z dôvodu nízkeho hodnotenia na ČSFD dvíham o jednu hore. Takýchto filmov treba viac a treba to aj náležite oceniť. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Vězeňské krimi (ač jen z poloviny) nejsou z mých nejoblíbenějších žánrů, nicméně "Informátora" jsem si dost užil. K filmu mě pochopitelně přitáhl hlavně můj oblíbený Joel Kinnaman, nicméně jsem mohl jenom doufat, že dostanu pěkně natočený thriller bez váznutí tempa, jaký jsem nakonec dostal. Celkově tedy povedený kousek jako ze staré školy a skládám kudos panu herci-režisérovi. PS : K mému překvapení mě strašně bavil Common, který tu má vděčnou roli a jak nemám rád záporácké role Cliva Owena, tady je skutečně správně zlý...80% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama