Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (164)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Slušně odsýpající snímek, jehož největší předností je našlapané herecké obsazení. The Informer se mimoto může rovněž pochlubit i zajímavým příběhem, který je sice poněkud přímočarý, avšak v tomto případě to skoro vůbec nevadí. Rovněž potěší i zapojení polské mafie, která ve snímcích "západní" produkce není moc častou složkou. Zamrzí zde jen velmi chatrný scénář a občasné nepochopitelné chování postav. Až na tyto detaily se tedy jedná o nenáročnou jednohubku na večer, která v rámci svých možností dokáže poměrně dobře zabavit. „I don't have kids, I would suffer too much if something happened to them.“ ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Reklama

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra filmu je dobrá, napínavá. Nechýba napätie a množstvo intríg, ale v konečnom dôsledku zostal pocit, že chýba poriadna zápletka. Vývoj postáv viazne, najmä čo sa týka jurisdikcie a konečného riešenia. Akoby to chcelo kamsi pokračovať... Konanie a rozhodnutia hlavnej postavy boli divné, asi bolo cieľom, aby podporili obsah príbehu. Na hudbu, kameru ani strih sa nebudem sťažovať. Slabina bola v príbehu. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Je mi líto, že už potřetí v řadě vypadám jako věčně nespokojený divák, ale ani zprvu dobře vypadající, byť trochu starosvětský thriller The Informer neukojil mé touhy po řádném snímku a se spoustou neduhů, které nemůžu odpustit, i tentokrát pouze za tři. Joel Kinnaman je sice bůh, ale logickými lapsy přeplněný film sám utáhnout nedokázal. O prapodivném ukončení ani nemluvě. [viděno na Prime Video 9.9.2023] ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Udavači to nikdy nemali ľahké. Ak ide o infiltrovaných agentov, priamo zamestnaných v policajných zložkách, tí akú-takú istotu majú. Avšak udavači z druhého brehu (z podsvetia, z väzenia) sú obetovaní kedykoľvek, ak to poslúži karieristickým hajzlom v manažmente polície. No a o jednom takom, na ktorého sa všetci vyprdli, je tento vcelku inteligentne nakrútený film, ktorý sa nespolieha len na akciu, ale skôr na životné peripetie hlavného hrdinu. Tomu, ak je pravda, čo medzi rečou povie o svojom osude, sa sudičky pri pôrode obrátili chrbtom. Skvelý je nie úplne jednoznačný záver. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama