Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komédia o tom, že lásky je niekedy málo a niekedy naopak až príliš veľa. Ako ale spoznať toho pravého? Eliška má svadbu, čaká na svoj veľký deň, ale vytúžené "ÁNO" nakoniec nezaznie. Ženích totiž v rozhodujúcej chvíli vezme nohy na plecia a utečie priamo spred oltára. Romantické LOVEnie plné lásky skončilo totálnym fiaskom. Zdrvená nevesta má našťastie kamarátku, ktorá presne vie, čo robiť. Jej recept je jasný, Eliška potreba novú známosť a predovšetkým prísun sexu. Ideálne v opačnom poradí. Ona sama si milostný život užíva plnými dúškami, a preto hneď Eliške založila profil na osvedčenej zoznamke. Začína LOVEnie, odhodlaný a veľakrát zábavný lov na lásku. Eliška sa vrhá do randenia naslepo, aby medzi radom katastrofických schôdzok a sérií trapasov skúsila nájsť nový vzťah. Je to ako s povestnou ihlou v kope sena. Niekde tam jednoducho bude, len sa musí hľadať. Loviť. Láska však nie je jej jediný problém. Eliška sa tiež musí rýchlo presťahovať a jedinou možnosťou je bývanie spoločne s nevlastným bratom. Čudák, ktorý na streche chová včely a ktorý ju u seba doma za žiadnu cenu nechce. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (227)

Figu 

všetky recenzie používateľa

V této supr "komedošce" převládá nadmíra stupidity a lacinosti! Snad Prachař se dá trochu pochválit. Geislerka č.2 a Písařík jsou špatný jak Pardubickej hokej a příběh opravdu k sežrání jen pro dámský publikum... I když to dělám nerad, pač ty obézní lidi co nemaj soudnost a lezou před kameru fakt nemusím, tak z mé strany chvála i pro Evelyn Kramerovou, která mě celkem bavila a hlavně, která v sobě toho herectví špetku má. 40% ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mnoha českých komedií poslední doby na téma vztahy z partičky podobných jako Dvě nevěsty, Věčně tvá nevěrná, Po čem muži touží a spol. s Ester Geislerovou, které uteče ženich ze svatby a ona pak zkouší různé borce přes internetovou seznamku, aby nakonec skončila s ( POZOR SPOILER !) se spolubydlícím s kterým bydlí od páté minuty a je to vlastně jasné. Pár momentů bylo i vtipných, Kramerová celkem nabila energií některé scény, ale výsledek je velmi podprůměrný zbytečný film. ( není to tak hrozné jako Věčně tvá... ale nedosahuje kvalit ostatních ) ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Je fajn, když má fanoušek čehokoliv perspektivu, a tu získá tím, že kouká i na to špatné. LOVEní nicméně nakonec není takový odpad jak by kdekdo čekal, v tomto ohledu najdeme v našem českém rybníčku mnohem větší "skvosty." Možná je to tím, že jsem na Janákovy teenagerské komedie v mládí s oblibou koukal a celkem jsem se i zasmál. Hlavní dvojka byla nakonec sympatičtější, než jsem ze začátku čekal a ačkoliv neočekávám, že bych se kdykoliv na film podíval znovu, tak to celkem příjemně uteklo. Lehký nadprůměr. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Televizní historka roztahaná na neskutečně dlouhých hodinu a čtyřicet, kde Ester hraje naprostou krávu a spoiler - krávou zůstane až do konce filmu, ale ten ajťák k ní i tak bude chovat něžné city, a ona k němu - což je mimochodem jasné od první chvíle, kdy se potkají a je nám vehementně vysvětleno, že nejsou ani nevlastní bratr a sestra, aby to chápal i divák pitomec. Děj zde vlastně není, a to, co se na plátně děje, plíží se pomalu,odehrává se pomalu, a odnikud nikam to nejde. Komedie to taky není (až snad na scénu utírání očí kočičkou), rodiče dívky mi přijdou jako z jiného světa a postavy obecně se chovají tak mimoňsky, že to snad je vážně film o ufounech, kteří si zkoušejí hrát na lidi podle českých romanťáren poslední doby včetně všech klišé. Nemá to ani žádné napětí, nečekané zvraty, nic. Ale zas si Janák aspoň mohl koupit dron a simulovat let včeličky, úžasné. A kupodivu ani z města (Pardubice) a jeho historických zákoutí kamera nic moc nevykouzlila. Potěšil mě jen zápas Komety v telce. ()

feeme 

všetky recenzie používateľa

Ty lokace jsou v Pardubicích, to mi udělalo na jednu stranu jakoby radost, koukat na film z Pardubic, ale zároveň ne, protože když vidíte, jak přejede z jedný scény do druhý, ale víte, že ty místa jsou od sebe několik kilometrů vzdálená... Hh, ale to je zaujatost a rejpáníčko. Ale to je to, co si budu pamatovat a co si chci pamatovat. Víc nic. Plný stereotypů, i když si to hraje na to, že jako ne a že jinak, tak jo a je to protivný. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (13)

  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)
  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)
  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)

Reklama

Reklama