Reklama

Reklama

Na pár krokov

  • Česko Tři kroky od sebe (viac)
Trailer 3

Dievča s cystickou fibrózou sa zamiluje do chlapca, ktorý trpí rovnakou chorobou, a rozhodne sa vzdorovať nemocničným pravidlám a vyčerpávajúcemu každodennému prežívaniu. Obaja sa však musia vyhýbať akémukoľvek fyzickému kontaktu, aby sa navzájom nenakazili. Musia byť od seba vzdialení aspoň na tri kroky. Stereotypný nemocničný život ich však nudí, a tak sa rozhodnú vzoprieť všetkým jeho pravidlám. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (85)

ChrisBa 

všetky recenzie používateľa

Zvažoval som, či dať 3* alebo 4*.  4 preto, že ide o pekný film so sympatickými hercami.. zvlášť Haley je výborná. Funguje aj romantická linka a tak nejako prirodzene fandíte obom hrdinom. Bohužiaľ film zráža nepochopiteľný hollywoodsky záver, kde tvorcovia potrebujú pridať tempo nie na 100% ale zbytočne na 250%. Načo scéna s topením, oživovaním a nepochopiteľným odmietaním transplantácie? Film mohol byť dojímavý kľudne bez tohto prepáleného záveru. Sám o sebe mal emócií dostatok. Akoby nestačila smrteľná choroba a odlúčenie hlavných postáv, tvorcovia nám museli pridať ešte pár emócií a dramatickosti navyše.. úplne zbytočne to prestretlili.. škoda. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Dalsi z radu filmov o smrtelnej chorobe a umierani,ktorych je mnoho,no vdaka velmi sympatickemu obsadeniu,krasnej hudbe ci hereckym vykonom na urovni sa zaraduje k tym nadpriemernym,aj napriek tomu,ze je to smutne,bolo to nadherne,ku koncu som to uz nerozdychal a prisli slzy,dakujem krasne uzivatelke Happyviky,vdaka jej hodnoteniu som si vsimol tuto zalezitost a som tomu samozrejme rad...:-) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keď som si prečítal popis k filmu, tak som si len povzdychol, že to bude ďalšie teenage slzavé údolie prekryté ironickým feelingom á la "nič sa nedeje, veď len umierame". Napriek skeptickým očakávaniam, to bolo napokon celkom fajn a tá náklonnosť medzi Stellou a Willom tomu dodalo veľmi príjemnú atmosféru. Aj keď bolo úplne jasné, kam to celé speje, bolo pekné, že si boli takouto oporou. Záver bol absolútne zbytočným tlačením na pílu, a fakt nechápem ako je možné, že by dvaja smrteľne chorí pacienti len tak uprostred noci mohli ujsť von z nemocnice... Fakt absurdné. Ale chápem, bolo tam treba dodať dramatickosti, aj keď si myslím, že sa to dalo aj inak, ako týmto nezodpovedným útekom cystických zaľúbencov. Bol som rozhodnutý, že dám 4*, ale ten záver to zrazil na tri. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Tenhle typ filmu mám rád, ale očekávám od něho nejspíš moc. Smutný příběh nese sebou i pěkné chvíle plné úsměvu a poznání a naděje ale také bolesti, nedostal jsem bohužel dávku emocí jako jsem čekal. Soundtrack slabý, herecké výkony byly celkem v pohodě ale prostě nebylo to ono, po ukázce a dobré písní jsem se těšil moc no nakonec jsem dostal hodně jednoduchý film. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak zase niečo o chorobe a umieraní. No som prekvapený, na to ako som tohto námetu v poslednej dobe prejedený, to nebolo až tak zlé. A to aj napriek tomu, že mi tu občas trápne klišé romantických umieracích filmov otrieskalo hlavu o stenu. Napríklad to porovnávanie jaziev, narodeninová oslava.... Nejak mi to v tomto prípade nevadilo. Možno to bolo vďaka sympatickému hereckému obsadeniu, alebo že sa celý príbeh autori snažili poňať reálne a čo to o chorobe aj povedať. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (9)

  • Film spolupracoval s Claire's Place Foundation, charitatívnou organizáciou poskytujúcou emocionálnu a finančnú podporu rodinám, ktoré bojujú s cystickou fibrózou. Herci a režisér úzko spolupracovali na presnom zobrazení cystickej fibrózy vo filme. (Arsenal83)
  • Veľkú časť Willovych (Cole Sprouse) umeleckých diel nakreslil Caesar Meadows, grafik z New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama