Reklama

Reklama

Myšiak Stuart Little 2

  • Česko Myšák Stuart Little 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sú tomu dva roky, čo sme naposledy navštívili rodinu myšiaka Stuarta Littla. Odvtedy sa mnohé zmenilo - Stuart je o niečo starší a spokojne žije novým štýlom života. Cestuje do školy vo svojom vlastnom aute, naučil sa lepiť modely lietadiel a je pyšný na to, že sa mu podarilo dostať do futbalového tímu. Rád sa hrá so svojím veľkým bratom Georgom (Jonathan Lipnicki) a s novou sestričkou Marthou, dokonca si začína rozumieť i s večne namosúrenou mačkou Sniežikom.  I napriek tomu Stuart túži po blízkom priateľovi, s ktorým by si rozumel viac ako s ostatnými. Jedného dňa cestou zo školy Stuart začuje hlasný výkrik a na sedadlo spolujazdca v jeho aute dopadne zranený vták. Keď precitne z bezvedomia, tajomná operená slečna sa mu predstaví ako Margalo a vystrašeným hlasom Stuartovi vysvetlí, že je ohrozovaná sokolom - obávaným zločincom, ktorý terorizuje všetky zvieratá z Manhattanu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Technicky je to spracované veľmi dobre. Parádne prelínanie hraných scén s peknými animáciami. Ku tomu výborné hudobné podklady od Alana Silvetriho. Herci tiež nie sú špatní. Ale rozptylovala ma nestáviteľná iracionalita viacerých detailov. V akej dimenzii? V ako časopriestore, či vesmíre existuje New York, v ktorom žije táto rodinka Littlových, s dvoma malými deťmi a hovoriacou myšou, ktorá ich nazýva otcom a matkou a oni sa ku nej aj tak správajú? Myšiak Stuart chodí normálne do školy, na návštevy ku ľudským kamarátom, hrá futbal, jazdí na skateboarde a naviac sa zamiluje do akejsi sýkorky, ktorej hlasu hneď samozrejme začnú všetci rozumieť. A nikomu nie je nič divné. Pre všetkých je to niečo úplne bežné, normálne. Viem, že je tento film určený hlavne malým deťom, preto moje hodnotenie nebude až také prísne. *** ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle film je typický příklad toho, že dvojky bývají horší a je to taková nastavovaná kaše. Děj a celý film doslova kulhá za jedničkou a prostě ji nikdy nedožene. Filmaři se nechali ukolébat zisky jedničky a dvojka se kvalitou prostě nepovedla, moc se mi to nelíbilo, teda až opět na dabing Martina Dejdara. ()

Reklama

avril4234 

všetky recenzie používateľa

U mňa to býva naopak -dvojky ma väčšinou chytia viac než jednotky a to platí aj u Stuarta. Možno je to tým, že druhé diely "rozprávok" bývajú často o lovestory hlavných postáv a to je môj najobľúbenejší faktor, preto je pre mňa druhý diel Stuarta lepší než prvý. Dej je trochu akčnejší, než u jednotky a podľa mňa je tu aj viac humoru. Dokonca aj hudba v dvojke u mňa veľmi zabodovala, narozdiel od jednotky. Zvieratká sú ešte roztomilejšie a príbeh ešte dojímavejší a je tu ďalší film presne podľa môjho gesta. ()

Nach 

všetky recenzie používateľa

Příběh se nikam neposunul, postavy se nijak nevyvíjí a jeden žlutý pták to opravdu nezachrání. Ano, rozhodně o něco horší, než předchozí Myšák Stuart Little, ale stále i tak jde o průměrný film pro děti, jenž ho nejvíce ocení. A jeho kvality doceníte i vy, když jim ho pustíte a můžete si na 78 minut lehnout na gauč s mokrou (čistou) plínkou na čele. Podotýkám, že teoretizuji, neboť děti samozřejmě zatím nemám. ;) 60% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Alan Silvestri: 1. I'm Alive - Celine Dion [3:28] ,2. Put a Little Love in Your Heart - Mary Mary [3:09] ,3. Top of the World - Mandy Moore [3:22] ,4. Another Small Adventure - Chantal Kreviazuk [2:57] ,5. One - Nathan Lane [2:18] ,6. What I Like About You - The Romantics [2:56] ,7. Hold On to the Good Things Album - Shawn Colvin [3:30] ,8. Count On Me - Billy Gilman [3:42] ,9. Smile Album - Vitamin C [3:58] ,10. Alone Again (Naturally) - Gilbert O'Sullivan [3:38] ,11. Born to Be Wild - Steppenwolf [3:30] ,12. Little Angel of Mine - No Secrets [3:47] ,13. Falcon Finito - Alan Silvestri [6:51] ,14. Silver Lining - Alan Silvestri [4:21], ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (5)

  • Severoamerické tržby byly 65 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 170 mil. (NIRO)
  • Film pôvodne obsahoval aj scénu, kedy nákladná odpadková loď vyklápa svoj náklad do oceánu. (misterz)
  • Sokol mal mať pôvodne armádu holubov ako jeho prisluhovačov. (misterz)

Reklama

Reklama