Reklama

Reklama

Cesta späť

  • Česko Cesta zpátky (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Jack Cunningham (Ben Affleck) mal kedysi pred sebou žiarivú budúcnosť. Na strednej škole bol basketbalovou hviezdou a mal v rukách vysokoškolské štipendium. Potom však bez vysvetlenia zanechal štúdium a pripravil sa tak o sľubné vyhliadky. Teraz, po rokoch, uviazol v práci, ktorá ho nenapĺňa, a utápa sa v alkohole. Už kvôli tomu prišiel o manželstvo a akúkoľvek nádej na lepší život. Keď ho požiadajú, aby trénoval basketbalový tím na škole, kde kedysi sám hrával, a vzkriesil jeho niekdajšiu slávu, neochotne súhlasí, čím prekvapí predovšetkým sám seba. Keď sa chlapci zomknú a začnú vyhrávať, Jack možno konečne nájde dôvod postaviť sa démonom minulosti, ktorí ho zrážajú na kolená. Dokáže však zaplniť prázdnotu, zahojiť staré rany a nastúpiť na cestu k vykúpeniu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (141)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľké prekvapenie, avšak v negatívnom zmysle slova. Aj vy ste mali ten pocit deja vu , že obdobných športových filmov ste už videli viacero? A to som si sľuboval od toho nejaký kvalitný film, ktorý by bol aspoň v niečom odlišný. Teda iný bol asi tak tým, že tréner bol chodiaca alkoholická troska. Inak klasická schéma = klub šikovných a energických individualít, ktoré sa nevedia skoordinovať do úspešného teamu - a tu zrazu prichádza "spasiteľ", ktorý to všetko dá dokopy a zrazu sa chalanom darí a valcujú všetko rad radom. A zvyšok už poznáte... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

On je bývalá středoškolská basketbalová hvězda utápějící své démony v alkoholu a oni jsou nekompaktní tým floutků, který si soupeři mažou na chleba. Jak se to bude vyvíjet je asi jasné i méně zkušeným divákům. Pokud nepočítám nějakých závěrečných 20 minut, jede film přesně podle šablony a seká kýč za kýčem, takže se s trochu nadsázky dá odhadnout, co bude kdo v následující scéně říkat. Nicméně vzdor vší logice to funguje. Affleck hraje dobře, zápasy dokážou vtáhnout a emotivní mimosportovní motiv vezme za srdce. O'Connor prostě umí. 80% ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ťažká životná trauma a dráma okorenená trochou basketbalu. Takto by sa dal ten film popísať jednou vetou. Nezávidel som Benovi jeho situáciu. Cca tretinu filmu človek len vidí trosku, násosku, ktorá valí do seba jeden pohár a plechovku za druhým/druhou a hovorí si, skrachovalec. Možno by to bola aj pravda, ale v reálnom svete sú veci nie čiernobiele. Keď sa odhalí príčina toho stavu, tak človeku, ktorý má malé deti, musí zovrieť srdce aj hrdlo, pretože zažiť niečo podobné, tak asi lepšie na tom nebudem. Ben bol perfektný, je mi u prdele, že niektorí píšu, že sa mu hralo dobre alkoholika, keď s tým má sám bohaté skúsenosti. Zahral to fajn a mne je len ľúto, že film nebol dlhší. Ak niekto čakal ďalšieho Coacha Cartera, tak ho sklamem, to treba hľadať inde. Toto je v prvom rade o pohnutom osude jedného milujúceho otca, ktorý dostal tú najťažšiu ranu, ktorú mohol dostať, nedokázal sa s ňou vyrovnať a tak začal dostávať ďalšie rany a tak to dopadlo, ako to dopadlo. A ten farár bol teda fakt že farizej. Rozumiem pojmu nulová tolerancia, ale zároveň sa to bije s ideou náboženstva, odpúšťaním atď. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Sportovní filmy mě všeobecně moc neberou a když už, tak spíš o nějakym jinym sportu než o basketbalu. Takže je to asi moje blbost, že se na takovej film koukám. Ale tohle byla fakt ztráta času. Navíc moc nemusim ani Bena Afflecka. Paradoxně byl tady snad jedinej, kdo něco zahrál. Zejména ty mladý herci v rolích basketbalistů byli otřesný. Jinak se jedná o takovou tu sbírku klišé, co známe z jinejch sportovních filmů. Originální je tady snad akorát to, že trenér je opilec. 40% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klišoidný príbeh o ochľastovi, ktorý si dá vďaka príležitosti trénovať miestny tím basketbal, život dokopy. Síce je to povzbudivý príbeh, ale alkoholici ma nejak neberú. A to ani tí bývalí. Alkohol mi nikdy nič nehovoril a do smrti sa na tom nič nezmení. Naviac mi aj samotný film pripadal strašne nezáživný. Tempo bolo pomalé, Affleck vyzeral ja chcípák - fakt sa na neho nedá pozerať a ani tie zápasy mi nepripadali napínavé. Pre mňa je to celkovo nudný film. 4/10. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Kalifornia, predovšetkým v meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Ben Affleck pred týmto filmom tiež bojoval s alkoholizmom. Affleck sa pred natáčaním vrátil do rehabilitácie a svoj program dokončil práve včas. Režisér Gavin O'Connor spomenul: "Ben sa doslova dostal z rehabilitácie v deň, keď sme začali nakrúcať film." Ben Affleck uviedol, že prešiel podobnou cestou ako postava, ktorú stvárňoval, a že si myslel, že mu táto rola pomohla zlepšiť jeho vlastný život. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (viac)

Frčíme v kinech zaostává

Frčíme v kinech zaostává

09.03.2020

Ještě před víkendem panovala jistá obava ohledně toho, jakým způsobem si povede nejnovější pixarovka Frčíme ve chvíli, kdy světová panika z koronaviru víceméně vrcholí. I napříč pár děsivým odhadům… (viac)

Reklama

Reklama