Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross sa nedokáže vyrovnať s milostným vzťahom Joeyho a Rachel. Márne sa ale pokúša správať neutrálne. Aby ich o tom presvedčil, pozve oboch na večeru do svojho bytu, kde je prítomná aj Rossove dievča Charlie. Ross sa však nečakane opije a všetci sa cítia trápne kvôli jeho opileckému správaniu. Monica s Chandlerom navštívia Phoebiných kamarátov Billa a Colleena, aby sa od nich dozvedeli všetko, čo je potrebné pri adopcii dieťaťa. Počas návštevy sa im podarí urobiť jeden pekný trapas. Za Phoebe prichádza jej brat Frank s trojčatami. Zveruje sa jej s tým, že starať sa o deti je príšerne náročné. Dokonca požiada Phoebe, aby si jedno z detí vzala. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Monica: God, this adoption stuff is so overwhelming. There's inter-country adoption, dependency adoption... There are so many ways to go, and this is like the biggest decision of our lives. Chandler: There's a hair in my coffee. ()

agamazx odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Extremne stupidny scenar. Joey a Rachel sa nedokazu ovladat, chudak Ross dostane taky mentalny sok, ze potom musi byt skoro celu epizodu opity, a neposobi to vtipne, ale extremne smutne (Ale David Schwimmer je excelentny herec) Ked uz Joey a Phoebe posobia najviac normalne, je nieco seriozne zle. Monica je uz extremne otravna, no ta sa este da prezit. No Chandler uz tuto vyslovene vyzera ako strateny fetak co potrebuje davku, Frank absolutne tiez nepridal nic, len mi ho bolo luto aj s tymi triplets. A zaverecna scena je legitimne jedna z najsmutnejsej za celych 10 serii, dokonca 43 sekund bez laughtracku pri dialogu (co je u priatelov extremne vela, dokonca aj ta ultra seriozna cast s Rossom mala vela laugh trackov). Okrem Rossa vdaka empatii, aki su vsetci okolo neho idioti (okrem Charlie a Joeyho), ma stvala kazda postava, je to absolutne devastujuce vidiet ako sa vsetci spravali, stal sa z toho extremne smutny humor, cela ta Joey a Rachel linia je absolutne nechutna, a este Ross a Rachel maju spolu dieta, no hnus. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

Reklama

Reklama