Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

Phos4rus 

všetky recenzie používateľa

Ach jo. Proc lidi, kteri toci vojensky film, nepozvou na nataceni aspon nejakeho vojina. Klidne i ze zakladni sluzby. Vzdyt to jsou hole nesmysly! Takhle nekvalitni becko jsem dlouho nevidel. Sice zde hraje Tom Berenger, ktereho mam rad(jako herce, samozrejmne), ale ten to svym "prkenym" hranim nezachrani. 1 hvezda pro toma, odpad pro film... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa prakticky na úrovni jednotky. Len sa tu menej nepobehuje v džungli ale v meste. Je tu našťastie viac normálnych akčných scén a aj pár pekných výbuchov, ale stále tu otravuje ten sniperský koncept a Berenger ma v tejto úlohe vôbec nebaví. No a Zanea nahradil ešte otravnejší Bokeem Woodbine. Na to, že to je TV film, tak pôsobí výpravnejšie ako jednotka. Kazí to len pár debilných scén so zadnou projekciou. Takže tom dávam rovnakých 4/10 ako jednotke. ()

Reklama

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

"Nenápadná" dvojica skladajúca sa zo skúseného amerického snipera a černocha odetých v drahých amerických hadroch v Budapešti počas minulého režimu ma skutočne dojala. Film som síce nedopozeral, ale pochybujem, že by sa v ňom ešte objavilo niečo čo by moje hodnotenie vylepšilo. Oproti jednotke je to naozaj poriadny skok, ale bohužiaľ do priepasti. Atmosféra žiadna, realistickosť žiadna, béčkovosť filmov typu Segal na každom kroku. ()

sellsakul 

všetky recenzie používateľa

Po dobrej jednotke som sa tešil (aj obával) druhého pokračovania (a obával som sa oprávnene). Absolútne nič spoločné s prvým dielom, sniperských akcií pomenej a to o veľa, debilný dej, ktorý sa odohravá v debilnom prostredí. Film zachraňuje aspoň z časti BERENGER, ale nech robí čo môže, už mu aj tak nepomôže. Hrubo slabý odvar! Zo zľutovania dávam 2*. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, celkom dobré. Jednotka má skôr kultovú auru, než skutočné kvality (ale mám ju rád), takže dvojka sa príliš nenatrápila, aby dokázala byť solídnym pokračovaním. Scenár sa v polovici zlomí v akúsi rebelskú báchorku, ale je tu dosť snajperských scén, ktoré majú svoju atmosféru... Páčila sa mi tá priamočiarosť, keď sa tvorcovia ani nesnažia zakryť, že USA si hlavného hrdinu objednávajú na politickú vraždu... Ak prehltnete fakt, že do východnej Európy posielajú "nenápadného" černocha, budete sa (príjemne béčkovo) baviť... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Řadoví vojáci ve filmu používají útočné pušky AK-74 ráže 5,45x39 mm, kdežto černě oblečená speciální jednotka je vyzbrojena lehkými německými samopaly Heckler&Koch MP5 ráže 9 mm a exportními ruskými moderními puškami AK-104 s optikou a granátometem GP-30 ráže 40 mm. (c.tucker)
  • Tamější balkánská policie použivá českou exportní Škodu 125, která byla určena především pro západni trh, protože oproti českým vozům disponovala vylepšeným motorem, větším výkonem, 5ti stupňovou převodovkou a moderní palubní deskou v angličtině, např. "park break" kontrolka, a celkově působila lépe. (c.tucker)
  • Keď električka vrazí do odstavených policajných áut, je pod pravým vidieť pripevnený oválny predmet, asi sud. (andykovac)

Reklama

Reklama