Reklama

Reklama

Sama proti všetkým

  • Česko Black and Blue (viac)
Trailer 1

Začínajúca policajtka Alicia Westová (Naomie Harris) na svoju služobnú kameru nevedomky zachytí vraždu mladého drogového dílera. Keď si uvedomí, že ju spáchali jej skorumpovaní kolegovia, spojí svoje sily s Milom „Mouseom“ Jacksonom (Tyrese Gibson), jedinou osobou zo svojej komunity, ktorá jej ponúkne pomoc, zatiaľ čo uteká nielen pred zločincami bažiacimi po pomste, ale aj pred policajtmi zúfalo sa usilujúcimi o zničenie inkriminujúcej nahrávky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (125)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Black And Blue" má potenciál, no nemá dobrú réžiu a dobré nápady, ktoré by z toho mohli urobiť niečo silnejšie a zaujímavejšie. Vnútorne som dospel k presvedčeniu, že tento film mal byť "Run All Night". Potom by to fungovalo lepšie. Naomie Harris je podľa mňa dobrá vo svojej role, vie čo má tomu ponúknuť a nie je hlúpa.Osobne by som si možno viac užil, keby pôsobila trošku akčnejšie a metodicky. Je to bývalá vojačka. Takže má priestor na to, aby ukázala oveľa viac zo svojich schopností. Pretože 2 turnusy v Afganistane nemohli spôsobiť, aby len utekala a kryla sa. A na konci trošku možno aj bojovala. Mohla toho priniesť viac. Frank Grillo ako zloduch je skvelá voľba, no pôsobí absolútne nezničiteľne. Vezmime si, že dostane 3 rany latou s klincami, spadne z druhého poschodia na kapotu auta, dostane aspoň 10 rán kovovou tyčou a ten chlap nemá problém vstať. Nevadí mi jeho osobnosť. Ale vadí mi, že z neho tvorcovia urobili pána nesmrteľného. Tyrese Gibbson je podľa mňa v pohode a jeho postava sami aj úprimne páči. Rovnako skvelý je aj Mike Colter, no v jeho prípade by som si prial, aby mal nezničiteľnosť Franka Grilla. Pretože to by bol odrazu úplne iný film. Príbeh ako taký je v pohode, no myslím si, že ho dokážete relatívne jednoducho predvídať. Viete, akú bude mať kto rolu a aj k čomu dospejeme na konci. Funguje to? Ako ľahký krimi thriller je to okey. Myslím si, že jedno pozretie tomu kľudne venujte. Ale moc od toho neočakávajte. Hodnotenie: C+ ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Téměř ve všech ohledech se jedná o zcela průměrnou, místy až podprůměrnou záležitost, která zaujme snad jen hereckým obsazením a několika akčními scénami. Všechno ostatní od laciného scénáře, přes neudržení začátečního tempa až po nepochopitelné chování ústředních postav posílá snímek Black and Blue do hlubokých vod filmového průměru, kde si na něj za pár měsíců málokdo vzpomene. Škoda, potenciál na zajímavý snímek zde vážně byl. „Murder is murder, no matter who you are.“ ()

Reklama

Renfield 

všetky recenzie používateľa

Kdyby Deon Taylor zůstal u tvrdé policejní žánrovky, když je libo, klidně i se "sociálním přesahem", mohlo být Black and Blue o třídu výš. První polovině se to daří, příběh je komornější, zajímavý je pohled komunity na černou v modrém, prostředí ghetta tomu celkově dává takovou "fajn" atmosféru. Navíc je tu správně záporácký Frank Grillo a právě ten děj, který díky jasnému příběhu a solidní akci nedá vydechnout. Ono tohle všechno pokračuje i v polovině druhé, jenže přibývá i náhod a místo rychlého řešení se vymýšlí další plán. Na policejní stanici sice nepronikne myš, za to Myšák ano. Dokonce se dočká i svého momentu, když potkává starého známého z obchodu a má tak možnost pokračovat v načaté konverzaci. Zkrátka zůstáváme v tom lepším z kategorie B. 65% ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Velmi milé překvapení!! Jednoduché a sice přímočaré, ale autentické, nepříjemné, drsné a zároveň velmi zábavné. Film je víceméně o korupci policie a drogovýh dealerech, kteří jdou po jednom čestném nováčkovi Naomie Harris, která je úplně proti všem. Frank Grillo jako záporák parádní, přestřelky syrové a špína New Orleans zachycena věrohodně. Film plný bad guys. 7.5/10. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Celkom originálne vymyslená adrenalínová krimi odohrávajúca sa zrejme v priebehu jedného dňa. Scenár využíva k rozohratiu inak otrepanej hry na kočku a myš kameru pripevnenú na telo policajtky, čo je podľa mňa slušný východiskový bod. Podstatnejšie ale je, že všetko naplno šľape od začiatku až do samotného konca. Ten síce nie je zvládnutý tak ako predchádzajúca akcia, ale dojem mi nestihol pokaziť. Mimochodom by som pokojne prijal aj pokračovanie so súdnym procesom so všetkými obvinenými, vrátane teda aj priekupníkov z ghetta. Naomie Harris a Tyrese Gybson hrajú veľmi slušne, démonický záporák Franka Grilla je ale dokonalý. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama