Reklama

Reklama

Bratia ako sa patrí

  • Česko Bratři jak se patří (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

O niektorých súrodencoch sa v prenesenom zmysle slova hovorí, že jeden bez druhého neurobia ani krok. Práve toto platí v prípade súrodencov Boba (Matt Damon) a Walta (Greg Kinnear) doslova. Sú siamské dvojčatá zrastené od ramien po boky a tak zdieľajú spoločný život, prácou počínajúc a ľúbostným životom končiac. Nažívajú šťastne až do chvíle, keď sa asertívnejší a ctižiadostivejší Bob rozhodne pokúsiť o kariéru v Hollywoode. A čuduj sa svete, dostane úlohu v televíznom seriáli po boku Cher. Bob za účinnej pomoci celého štábu predstiera, že Walt neexistuje. Zarobené peniaze im umožnia podstúpiť operáciu. Konečne nastane chvíľa, o ktorej toľko rokov snívali: každý môže ísť vlastnou cestou. Lenže na roky, strávené bok po boku, nie je možné len tak zabudnúť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (163)

Nadirah 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si dávno zvykla, že americké komedie nejsou vtipné. A že to co v Americe považují za vtip, zbytek civilizovaného světa považuje za vrchol trapnosti a debility. Takže žádné překvapení…. Jediné co mě zaráží je, že takové hvězdy jako je Streep nebo Cher se k hraní v tomhle braku sníží. Mají to opravdu za potřebí? Každopádně ty dvě hvězdičky jsou právě za ně. ()

Wencek 

všetky recenzie používateľa

Tak po Lupičích paní domácí, které jsem protrpěl před tímto filmem mi přišli Bratři..opravdu lepší. I když je pravda že v průběhu filmu jsem se skočil vykoupat a o nic převratného jsem opravdu nepřišel. Je to taková docela průměrná komedie s pro mě docela nic moc hercema. Jediný co opravdu bylo na tomto filmu ke koukání byli děvčata hlavně E.Mendes. Oproti bratřím Coenovým mě bratři Farrellyovi potěšili mnohem víc. PS: Hudba k filmu (nebo spíše ve filmu) přidala určitě jednu * navíc. A proto celkové resumé 3*. ()

Reklama

Dexter666 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný film - trocha romantický, trocha komédia s neotrlým námetom a dobrými hereckými výkonmi. Film o tom, ako to je, keď musí mať človek po svojom boku stále toho druhého - čo to so sebou prináša a o čo prichádza. Režisérsky trojlístok sa zhostil látky dobre a ukazuje nám snáď všetky situácie života siamských dvojičiek ako z nejakého programu: "Ukážeme vám, na čo ste sa chceli spojených dvojčiat vždy spýtať". ()

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Herecké obsadenie ma "prinútilo" pozrieť si túto nenápadnú komédiu. Damona môžem od rána do noci, Kinnear ma o sebe presvedčil vo Flash of Genius (a ešte kade tade) a tak DOSLOVNÉ spojenie týchto hercov pre mňa predstavovalo pokušenie. Od režisérskeho dua Farrellyovcov som čakal zábavnú jednohubku, pri ktorej vypnem a zabavím sa... Tak sa aj stalo. Príjemná komédia. 3*** a 59,093% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Postupom času , teda poslednými filmami bratia Farrellyovi strašne poľavili, je to celkovo málo výrazné, či že príbeh je dosť plochý na to aby zachránil veľa nudných miest a hlavne chýbajú ich klasické komické scénky je ich fakt málo aby to bola v určitom slova zmysle jazda ako u ich filmoch z 90.rokov. Herecké obsadenie Damon a Kinnear sa v celku dá zniesť aj keď je to len čistý priemer, horšie na tom bola Eva Mendes tá tam bola len okrasou a nič viac, nehovoriac o slabunkej Cher. ║Rozpočet$55milionovTržby USA $33,832,741Tržby Celosvetovo $65,784,503 ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (10)

  • Když jsou Bob a Walt poprvé v Hollywoodu, procházejí se kolem kin, která zrovna dávají Star Trek: Nemesis (2002), Pán Prstenů: Dvě veže (2002) a Krásná pokojská (2002). (Galadriel)
  • Benjamin Carson st. je skutečný doktor, který úspěšně rozdělil siamská dvojčata - v 22 hodinové operaci byl prvním lékařem v historii, kterému se povedlo, aby obě děti přežily. Jeho žena a tři děti se také objevily ve filmu - v čekárně v nemocnici. (Galadriel)
  • Film je věnován herci Herb Flynn. Zemřel na rakovinu ještě před uvedením snímku a hrál ve vícero předchozích filmech bratrů Farrelyových kromě tohoto - Já, mojed druhé já a Irena (2000), Těžce zamilován (2001) a Něco na té Mary je (1998). (Galadriel)

Reklama

Reklama