Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prichádza hlavná udalosť sezóny – dostihové preteky Veľká pardubická. Michal, ktorý má jazdiť na Jasnej, si počas tréningu zlomí ruku. Inžinier Hovora sa rozhodne dať dôveru Janýrovi. Džokej prestane piť, trénuje, ale neunesie zodpovednosť prvého jazdca. Tesne pred pretekmi sa Hovorovi prizná a navrhne, aby na Jasnej jazdil Michal, ktorý sa uzdravil, on sám bude jazdiť na Rivalovi. Ako sa skončí Veľká pardubická? Dobrá Voda obsadí prvé dve miesta! Po všetkých útrapách víťazí predovšetkým inžinier Hovora, pretože dokázal udržať chov koní aj napriek nepriaznivým okolnostiam a nikdy sa nevzdal. Dokázal, že veľkosť utrpenia a sebazaprenia je vždy úmerná veľkosti myšlienky a činu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když jsem sledoval seriál poprvé, napadlo mě, že by byl docela zajímavý alternativní konec, kdy by Jasná ani Rival neuspěli a my bychom místo Hovorovy spokojenosti a zadostiučinění viděli jeho běsnění. ()

Reklama

Winster 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zase dalsi utrapy s konma toho chci ten je muj ten uz nebude ten bude za tak dlouho proc tak dlouho...Lidi odchází, koně se prodávají, lidi odpadávají ke svým starým neřestem...Kapitán se zdravou logikou musi pryč a hlavně že koně a vyhraje! Jak pak posadej Vaculika na divoky prase, tak to je teprve gol. Musim rici, ze vic urvanej serial kde je hlavne a jen negativni energie a negativni emoce, jsem dlouho nevidel. Vystup s krava je taky krasnej ukazatel jak milovnik zvirat preferuje pouze a jedine kone a kravy...ty by nejradsi poslal na mars. Jedinej vtipnej clovek je tam Nedbal. Divim se ze na konci nevyhral Řanda na koni voda...protoze ten konecnej zavod absolutne popírá veškerou serialovou logiku. Čekat 6 dilu o 1:20 min na jedinou pozitivní scénu je proste málo. ()

Reklama

Reklama