Reklama

Reklama

Nedotknutí

Trailer 1

Obsahy(1)

Traja mladí muži so zdravotným postihnutím (Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto a Ravi Patel) utekajú od svojich až príliš starostlivých rodičov na výlet do bordelu v Montreale, kde poskytujú služby zákazníkom so špeciálnymi potrebami. Na túto cestu sa s nimi vyberie Sam (Gabourey Sidibe), zdravotná sestra, ktorá pomáha odviezť chlapcov za hranice, aby si splnili svoj sen a prišli o panictvo. (Continental Film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Dva vozíčkaří chtějí naplnit jednu ze základních potřeb, přemluví i svého slepého kamaráda...a vydají se na cestu. Mám občas  docela rád (alespoň ve filmech.:D) tyhlety oslavy života bez ohledu na překážky a to určitě Nedotknutí naplňují. Hlavním hrdinům jsem myslím rozuměl.  Je to milý, vtipný, i dojemný film a navzdory tématu i velmi cudný. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale je to len otázka času, kedy sa k nemu dostanem. Americký remake je ale veľmi slušný. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je správne ujetený. Každá jedna eskapáda ma v sebe nielen wtf moment, ale aj akúsi úsmevnú atmosféru. Druhým kladom je, že je to miestami civilné a tým pádom to dáva divákovi priestor zažiť skutočné emócie. Práve tieto momenty to posúvajú do ľudskejšej roviny. Ľudskejšej v zmysle empatie, ktorá nás núti rozumieť a byť s postavami smutný a zároveň aj veselý. Určite sa to nevyhne tradičným klišé, ale ten mix humoru a úprimnosti je tu skvelo vyvážený. Veľmi prekvapil Ravi Patel. ()

Reklama

Chudobka 

všetky recenzie používateľa

Americké nezávislé léto mě obohatilo o několik výborných filmů, které mě chytily za srdce. Tentokrát se to však nestalo. S těmi chlapci jsem nedokázala soucítit, vžít se do jejich skutečně těžkého životního údělu a sympatizovat s nimi. Postavy mi připadaly ploché, nebyly psychologicky propracované, herci mě nepřesvědčili, takže se nekonal ani smích , ani dojetí. Nedotknutí se mého srdce nedotkli. ()

J.F.B. 

všetky recenzie používateľa

"You're right, ma. Twenty-four years old, you're washing my balls. It's perfectly normal." Zrovna když jsem postrádal tu správnou indie filmovou atmosféru, tak se mi jí bohatě dostalo v odysei (pouti) dvou vozíčkařů a jednoho slepce (a nezapomínejme na jejich velmi impozantní ošetřovatelku) za cílem, který, jak doufají, změní jejich životy. Výborná kombinace humoru a dramatu, nechybí ani velmi dojemné scény. Hlavní hrdinové jsou skvěle obsazení a opravdu si dokáží získat sympatie. Film správně odsýpá, nenudí a má také velmi povedený soundtrack (♪♫). Výtečný oddychový filmeček. "Operation Copulation is a go." ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nebudem hrať drsňáka a priznám, že ma tento film emocionálne dostal. Nič originálne nás tu nečaká, ale ak je kvalitný casting, scenár netlačí na pílu a občas sa vynorí vážne vtipný fórik, tak takémuto malému projektu musíme ísť naproti aj v hodnotení. Ako to skončí, je asi každému jasné od začiatku a aj to, že, zase, je cieľom samotná cesta viac, než práve to, čo čaká hrdinov na konci. I keď aj na tom konci nás čaká jedno prekvapenie a tak trochu sa vzpiera oškatuľkovaniu tohto filmu ako feel good komédia. Ono tých "tŕňov" je tu dosť, ale tak akurát, aby sa človek aj zabavil. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Majiteľa vo filme spomínaného podniku (Le Chateau Paradis) si zahral skutočný Asta Philpot, ktorého životný príbeh sa stal námetom pre tento film. (maestrotatum)

Reklama

Reklama