Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Päť univerzitných roztlieskavačiek sa stalo svedkami vraždy informátora z drogového podsvetia. Aby neskončili ako nepohodlní svedkovia, musí ich polícia ochrániť. Do tímu preto nastupuje nový "asistent trénera", drsný člen Texas Rangers, poručík Roland Sharp (Tommy Lee Jones). Ako ale ustrážiť dievčatá, ktoré sa chcú stále len zabávať? Sharp zisťuje, že udržať nekontrolovateľné školáčky v pozore a ubrániť ich pred ďalším nebezpečenstvom nebude ľahká úloha... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (183)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podľa hodnotenia som čakal niečo horšie, ale nakoniec to bolo celkom milé. Jeden starý bručoun - Tommy Lee Jones už iný nebude - a pár stredoškolských kočiek. Teda kočiek z High school, lebo v Amerike je stredná škola vysoká. A dokonca jedna vtedy začínajúca a neskôr superhviezda R&B Christina Millian. Tá akože akčná, detektívna línia tu bola zbytočná, veľmi plytká, ale zas ako mali dosiahnuť, aby mal starý poliš na dome kopec tenageriek? Takže ak sa film neberie príliš vážne, dá sa s prižmúrením akceptovať ako priemerný. ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Tommy Lee jako Texaský ranger, který musí uhlídat pětici fiflen. No popravdě, není to nic dobrého, ale na nějakou tu chvilku Vás to zabaví. Existuje spousta daleko nesnesitelnějších komedií a tahle mi v několika málo okamžicích připadala zábavná. Komedie o správném poldovi a skupině roztleskávaček. ()

Reklama

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

bahno. vezmite si k srdcu moju radu: nepozerajte tento film. je to americký úpadok najťažšieho kalibru. podpriemerný rutinér stephen herek a senilnejúci (no očividne ešte nadržaný) tommy lee jones spáchali jedno hnusné arcidielo. ak vážne trváte na tom, že by ste si to pozreli, vedzte, že sa ani raz nezasmejete, dosť často vám bude trápne a ku koncu sa bude striedať nuda so zhnusením; aby tá hodina a pol vášho života nebola úplne premárnená, robte pri tom ešte niečo iné - hocičo: žehlite, počúvajte rádio, varte, jedzte, čítajte knihu, sexujte; toto je odpad hrubého zrna! ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman: 1. "Man of the House" - Chuck Wicks 2. "We Are Family" - Pointer Sisters 3. "Rising Sun" - Rusted Root 4. "What You Gonna Do" - Lil Jon 5. "U Can't Touch This" - Tree Adams 6. "All I Wanna Do" - Sheryl Crow 7. "Should I Stay Or Should I Go" - The Clash ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Není to taková legrace jak by mohla být a ačkoliv Tommy Lee Jones coby ochránce zákona je krásně nevrlý vůči menším zlozvykům a pokleskům umíněných roztleskávaček, tvůrci z této zajímavé konfrontace moc nevytěžily a scénář se zuby nehty drží klišoidních schémat. Odhalení identity vraha nemá potřebný efekt překvapení a finále s naháněčkou a následným úlevným vydechnutím, že to dopře dopadlo, tu bylo už asi stokrát. Film, který je rutinně natočen a nenabídl nic extra a vše co v něm bylo k vidění, bylo už k vidění jinde. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (8)

  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)

Reklama

Reklama