Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu. (Continental Film)

Videá (3)

Trailer 5

Recenzie (76)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

První minuty dávají naději ve starého dobrého Scooby Doo a jeho partu se stejnými charakteristikami postav, kvůli kterým je máme tak rádi, a stejně založenou pointou odhalování padouchů. V průběhu se to ale změní v příběh, který má s původním Scoobym pramálo společného a vůbec mě už nezajímal. V polovině jsem to vypl, 2 hvězdy za přijatelný vizuál a vtipný rozjezd... ()

Blackhand47 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo je klasika a jeho nová verze se snaží možná až moc jít s dobou. Z celé mytologie jeho univerza tak pobrali superhrdiny a další všemožné postavy a Scoob je tak ve výsledku obrovský mišmaš, který nestojí jen na vlastní značce. Když už dělali reboot, měli se soustředit pouze na základní partu a dát jim zcela nového padoucha a ne tu rvát někoho z jiné série. Samo sebou tu máme i hromadu popkulturních narážek na Netflix, DC, Harryho Pottera a další věci, což za mě coolness filmu opravdu nepřidává. Nevím no, v posledních letech se křísit staré značky Hollywoodu moc nedaří, měli by s tím radši přestat. 55% ()

Reklama

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Tak už aj Scooby Doo sa zapredal súčasnému trendu rozšírených univerz. Navonok sympatický nápad, no autorom zrejme nedošlo, že týmto rozhodnutím sa z filmovej verzie úplne vytratí esencia pôvodného seriálu. A to je už vzhľadom k zvolenému názvu prinajmenšom zvláštne. Nezmyselne vystavaná zápletka navyše pôsobí ako by bola podriadená výhradne spojeniu známych postavičiek štúdia Hanna-Barbera a po príjemne nostalgickom úvode veľmi rýchlo upadne do generických vôd. Obstojná počítačová animácia, zopár vydarených hlášok, či dabing veterána Franka Welkera - to je všetko, čo Scoob ponúka a mne osobne to príde naozaj málo. ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

5/10. Fajn animák. Ale ne úplně dobrej Scoobyho film. Tvůrci sice dělají fanouškům radost odkazy a narážkami na starší projekty (ať už vizuálně, scénami, tak třeba zvukovými efekty), ale zároveň se snaží nový příběh posunout kupředu. A je to ke škodě. Záhady s.r.o. tu jsou jen z počátku a fakt, že je parta z velké porce scénáře rozdělena... prostě bolí. Stejně jako skutečnost, že se nový film snaží svést na vlně superhrdinů a nadpřirozených jevů. Tahle modernizace původní detektivní látce příliš nesedí. Škoda, neboť jinak je to slušná práce. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Som obrovský fanúšik predlohy. Zbožňujem strhávanie masiek a legendárne “Rozdelme sa!”. Užil som si tak iba úvod a zopár momentov v závere. Inak ide o priemerný animák, ktorý deti pobaví infantilným humorom, ale fanúšikov predlohy tragicky unudí. Je to škoda, lebo remeselne je tento animák spracovaný kvalitne a bol tu obrovský potenciál na vybudovanie kvalitnej série, prípadne novej inkarnácie seriálu. 60% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (14)

  • První film se Scoobym, který se nejmenuje Scooby-Doo, ale jen Scoob! (Jirka.J)

Reklama

Reklama