Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Rinková (Christa B. Allenová) oslavuje v roku 1987 trináste narodeniny. Necíti sa práve šťastne - rodičia (Kathy Bakerová, Phil Reeves) ju dusia a spolužiaci v škole ju ignorujú. Narodeninová oslava sa takmer premení v katastrofu a Jenna si želá, aby čo najrýchlejšie dospela a mohla žiť podľa svojich predstáv. V skrini, kam sa zavrela pri hre, v ktorej ju spolužiačky strápnili, sa na ňu vysype čarovný prášok, čo jej daroval jediný kamarát Matt Flamhaff (Sean Marquette). A na druhý deň Jenna (Jennifer Garnerová) zistí, že sa píše rok 2004, má tridsať rokov, skvelú prácu a nádherný byt. Vrhne sa nadšene do nového života, v ktorom však predsa len ktosi chýba - Matt (Mark Ruffalo). Začne po ňom pátrať a ukáže sa, že Matt je zasnúbený a bude sa ženiť. A Jenna si zrazu zo všetkého najväčšmi želá, aby nebolo príliš neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (268)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem, že se budu bavit tak dobře. Nápad je hodně podařený. Jennifer Garner byla kouzelná a opravdu se podobala svým ehm... vrstevnicím. Mark Ruffalo byl zase perfektní pohodář. Vážně se mi to líbilo. Možná je to tím, že jsem se smál mladší sestře, která na to se mnou koukala, ale možná taky ne ;). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $37miliónovTržby USA $57,231,747Tržby Celosvetovo $96,455,697║ Samozrejme, že sa ani v tomto námetom zaujímavom prípade nekonalo nič preborné a ostalo to niekde na pol ceste aby to mohlo viac zaujať a nezaradiť sa len do množstva podobne ladených priemerných snímok. Poľutovania hodné je nevyužitie Marka Ruffalo, v podstate svojím stvárnením sa stáva len bábkou, Jennifer Garner sa dá stráviť ale v preplácanom, neoriginálnom šablónovom príbehu nemá moc čo povedať, skutočne vtipných chvíľ je minimum, pripadá to robené až moc na silu, škoda. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Príjemná rozprávka, ktorú obľubujem z čisto sentimentálnych dôvodov. Nejedná sa ale o žiadny filmový prešľap, ale na druhú stranu ani o niečo prevratné, čo mi trocha vadí. Osobne veľmi obľubujem tému cestovania v čase aj keď je len takéto. Ale v tomto prípade je konfrontácia detského sveta a toho dospelého základným pilierom a je to prevažne o tých snoch a ľuďoch, ktorý neustále prebývajú v našich životoch, len to chce dakedy odstup aby sme skutočne videli čo pre nás skutočne znamenajú. To že film nie je výrazní vo veciach kedy by výrazní byť mal je problém režiséra a scenáristu, ktorý sa pohrávajú z rôznymi žánrovými klišé, ale bez nejakého výrazného prvku, ktorý by s toho robil niečo milé, pozerateľné, niečo čo neublíži na zdraví a k čomu sa dá vždy vracať ak nás prepadne sentimentálna nálada. Film je gýč, rovnako aj herci, ktorý nepodávajú žiadny veľký výkon a prevážne len šaškujú a hrajú sa na veľké pravdy, ale ako som povedal, film mál pre mňa svojho času veľké čaro, ktoré aj teraz nestráca nič zo svojej sily. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa

"Who are these women? Does anyone know? I don't recognize any of them. I want to see my best friend's big sister, the girls from the soccer team, my next door neighbor, real women who are smart and pretty and happy to be who they are. These are the women to look up to. Let's put life back into the magazine. And fun and laughter and silliness. I think we all - I think all of us - want to feel something that we've forgotten or turned our backs on because maybe we didn't realize how much we were leaving behind. We need to remember what used to be good. If we don't, we won't recognize it even if it hits us between the eyes." ()

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nebylo Marka Ruffala... Tak nevím nevím. Logické kiksy se asi moc neřeší, když Gena za dva dny zvládne svou práci, ačkoliv ji nikdy předtím nedělala a posléze nechápu, jak třináctiletá holka se může chovat jako třicetiletá i ve vztahu k mužům. Zamiluje se do normálního dospělého muže, a to mi přijde trochu divné. (No, i když je to Mark Ruffalo, takže se není moc co divit). Ale přes ty kiksy, kterým se u tohohle tématu asi nevyhnete, jde o velmi milou podívanou, které s přehledem kraluje Mark Ruffalo s úžasně roztomilou Jennifer Garner. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (21)

  • V Austrálii byl název filmu z originálního 13 Going on 30 pozměněn na Suddenly 30, protože si distributoři mysleli, že by si diváci mohli název špatně vyložit. (bfa)
  • Do kin byl snímek dodáván pod krycím názvem 'Sugar and Spice'. (HappyTez)
  • Některé společné scény Jennifer Garner a Marka Ruffala byly improvizované. (Cheeker)

Reklama

Reklama