Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
Trailer
USA, (1993–2024), 107 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Scenár:

David Isaacs, Suzanne Martin, Ken Levine, Dan Cohen, Brad Hall (viac)

Hudba:

Bruce Miller

Hrajú:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(283)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (321)

coscarelli 

všetky recenzie používateľa

Moj najzamilovanejsi sit.com od mojho vzniku. Postavy som si pustil k telu naslepo a nevznikol konflikt. Serial obsahuje presne ten typ humoru, ktory konzumujem, dejovo sa rozvija , vsetci jedia, piju, raduju sa, tancuju a ja plesam. Moje oblubene casti: kazda jedna. V mojom oku uspesne prekonal vsetkych a pol chlapa , nepriatelov, chlpatych mimozemstanov , kroky za krokom a televizne noviny. Kiezby sa nasla este jedna hviezdicka v rezerve za slovensky dabing,lebo je to jeden z drziakov. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som ako malý sem-tam zachytil v TV, no nevýhoda bola, že ho vždy vysielali až v neskorých nočných hodinách. Na strednej škole som si ho zaobstaral na DVD a hneď som sa stal jeho fanúšikom. Výborný slovenský dabing, vysoká úroveň všetkých sérií a príjemné herecké obsadenie vytvárajú z Frasiera kult 90tych rokov. Pre mňa najlepší sitcom vôbec. ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Milujem ten seriál z celého srdca. Pamatám sa, že som bol kvoli nemu vždy dlho do noci hore. Nič nestratil po tých rokoch zo svojej atraktívnosti. Stále je veľmi humorný, ľudský a príjemný. Dokonca teraz je možno ešte lepší, lebo chápem už aj tým vtipom, ktoré mi možno pred rokmi unikali. Večná a nesmrteľná klasika. Neverím, že niektorí seriál budem mať ešte dakedy radšej ako práve Frasiera. ()

Defaultovna 

všetky recenzie používateľa

Každý diel mám zhliadnutý asi 47372405843-krát a napriek tomu sa skvele bavím. A to už je čo povedať :-) Intelektuálsky sa tváriaci, miestami príjemne suchý, no občas prekvapujúco infantilný (v dobrom zmysle slova) humor, slušný slovenský dabing, perfektný David Hyde-Pierce a najmä Martyho cynické poznámky sú niečím, čo mi vždy zdvihne náladu. ()

MIKESTEIN 

všetky recenzie používateľa

Po zhliadnutí všetkých častí zo všetkých serií môžem zhodnotiť že som ešte nezažil vtipnejší situovaný humor. Tento serial je vrcholom kvality,ktorá sa odzrkadlila dlhoročným natáčaním stále novších a novších serií a nikdy neupadajúcim záujmom fanúšikov. S priatelkou tento seriál dokážeme pozerať aj celé hodiny a vždy sa pri tom smejeme. Dr. Frasier Crane urobil dieru do sveta, a ak nie do sveta tak určite aspoň do Seattlu. :) ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (77)

  • Po skončení nakrúcania seriálu Na zdravie (od r. 1982) producenti rátali s Kelseym Grammerom (Frasier) do ďalšieho seriálu, kde mal hrať bohatého vydavateľa na vozíčku so svojou hispánskou opatrovateľkou. Televízia tento nápad však zmietla zo stola a chcela pokračovať s postavou "šibnutého psychiatra". (kacer4)
  • Podľa výhľadu z Frasierovho (Kelsey Grammer) bytu sa budova nachádza na južnom svahu kopca Kráľovnej Anny, ale v realite žiadny byt v Seattli nemá podobný výhľad. (pravo)
  • V niektorých scénach so psíkom Eddiem vidieť tieň cvičiteľa, ktorý mu dáva pokyny, čo má robiť. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama