Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (256)

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnímu dílu úbytek kvalitní zábavy. V pokračování se spíše sází na vulgaritu a eRkový akční nářez. Občas to funguje, někdy ne. Divák se určitě nenudí, ale je v tom cítit promarněný potenciál, jelikož rozpočet dle výsledku nebyl nemalý a podařilo se jim nalákat hvězdné tváře. Tak jako tak, na víkendový výplach to stačí a pokud moc nečekáte, užijete si to. Trošku mi ale přišlo, že Salma přehrávala... ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„CELÁ EVROPA JE V RUKÁCH ZABIJÁKA A JEHO OCHRANKY BEZ LICENCE…“ ///    Infantilní ftipy pro děti. Vlastně ani to ne, páč dialogy psal zvrácenej debil, takže je to tady samá děvka, kunda…. a krev. Takovejhle humor bych čekal spíš u Melissy McCarthy… K příběhu – je debilní! Pravda, vodsejpá to, takže ti míň nároční budou (prostě kurva musej!) chrochtat blahem. Ale jediný, na co se dá koukat, je Salma. Ve čtyřiapadesáti – smekám!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Z našich líbánek se stala zasraná pohroma. 2.) Miluju nejujetější filmy Rogena nebo Sandlera..  /// Thx za titule „urotundy@cbox.cz“.       /// PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nával výbornej akcie, dobrých vtipov  hercov, hoci u Salmy ostalo zase len pri tých kozách, čomu už asi prispôsobujú aj scenár. Navyše až tak silený prízvuk jej nesedí. Samuel L. Jackson to ale zase skvele ťahá a ten je asi o dva levely nad ostatnými. Film spĺňa parametre akčnej oddychovky a v podstate oproti jednotke nešiel s kvalitou príliš dolu. Hoci niektorí budú nesúhlasiť. Potešila účasť Morgana Freemana, ten bude hrať asi do stovky. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Uzivatel verbal tvrdi nieco  v tom zmysle, ze sa to kreativne posunulo smer prdel. No ja nesuhlasim, jednak reziser Patrick Hughes uz natocil priemernych Expendables 3  a jednicku Zabijak a Bodyguard, toto je dvojka. Dvojky su regulerne podradne filmy, maloco vynimiek sa najde - Terminator 2 je lepsi ako jednicka, tuto myslim tiez. Aj si to obhajim. Moja obhajoba nebude zalozena na pouzivani vysoko odbornych fundovanych filmovo teoretickych termitov, ne, ne. Ludovou recou, v tomto pripade pisanim. Pani Slama Hayek je aj v 50 neskutocna sexica a myslim, ze vie hrat, film ma brutalne tempo a nepolavi ani na chvilu, exoticka destinacia strieda exoticku destinaciu. Toto viac pristane Ryanovi Reynoldsovi nez Dedpul   : 84 % ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

První díl byl pro mě takový experiment a dobře dopadl. A tady to fungovalo ještě líp. Jako jo, děj není nijak zvlášť komplikovaný. A měla jsem strach, že dva blázni budou celou dobu jenom křičet a bejt sprostý na Bryce (první polovina taková vážně byla), ale jak to šlo dál, užívala jsem si ti ještě víc. A jo, až uvidím podruhé, bude to blokem a propiskou a budu dělat čárky za slovo "fuck", ale užiju si to stejně jako poprvé. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Mezi závěrečnými titulky je krátká scéna navíc. (Rominator)
  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama