Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (258)

InJo 

všetky recenzie používateľa

Zabijákova žena a bodyguard určitě není špatný film a není ani mizerným pokračováním. Cílové publikum, tj. fandy drsnějších akčních buddy movies (viz 48 hodin, Smrtonosná zbraň, Poslední skaut apod.), se tvůrci pokusili zasytit obrovskou porcí všeho, co je pro daný subžánr typické. Rovněž jde vcelku snadno vypozorovat, že si štáb natáčení zřejmě hodně užil a naštěstí se část té pohody a dobré nálady z placu podařilo přenést i do samotného snímku. Naneštěstí méně je někdy skutečně více a proto sequel působí oproti uvolněnější a lépe vyvážené jedničce křečovitěji a jako celek i zbytečněji. Jakožto žánrová letní jednohubka ale svůj účel nakonec přeci jen splní. 60 % ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Serte na zdejsi hodnoceni, tohle byla ultimatni jizda. Jasne, pribeh je tezce vymastenej, ale jinak je to neskutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Plati klasicky pravidlo dvojek, vseho je tu vic, ale v tomhle pripade je to jedine dobre. Reynolds je opet za blbecka, Samuel za drsnaka, ale tentokrat je oba totalne valcuje ultimatni Salma. Vsichni neustale fuckujou, neustale nekdo chcipa, krev strika na vsechny strany, je to vtipny, je to svizny, je to zabavny a jako zaporak tu je paradni Banderas. Proste ultimatni oddechovka, kterou si z chuti pustim znova. ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

O level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nával výbornej akcie, dobrých vtipov  hercov, hoci u Salmy ostalo zase len pri tých kozách, čomu už asi prispôsobujú aj scenár. Navyše až tak silený prízvuk jej nesedí. Samuel L. Jackson to ale zase skvele ťahá a ten je asi o dva levely nad ostatnými. Film spĺňa parametre akčnej oddychovky a v podstate oproti jednotke nešiel s kvalitou príliš dolu. Hoci niektorí budú nesúhlasiť. Potešila účasť Morgana Freemana, ten bude hrať asi do stovky. ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Zvráceně ujetá buddy komedie s luxusně milfózní milfkou Salmou Hayek, jenž se na place opravdu vyřádila a zcela deklasovala klasické cediče hlášek Reynoldse i SLJ. Scénář je průhledný až za roh, logiku v něm nehledejte a užívejte si nařachanou akční jízdu, která slouží jako reklama na Itálii. První díl byl o řád jinde, ale ani tady se nemusíte bát, když teda vypnete mozek, že byste se nebavili. 55% "Jestli mi nepomůžeš, nasadím si připínáka a budu ti prcat tvoje sny tak dlouho, dokud si nebudou přát, aby byly noční můry." ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)
  • Kniha, kterou si Michael Bryce (Ryan Reynolds) čte na dovolené, je „The Secret“ od Rhondy Byrne. V České republice vyšla pod názvem „Tajemství“ a byl podle ní natočen i film. (BMW12)
  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama