Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako již tradičně, speciální čarodějnický díl je rozčleněn do tří strhujících příběhů, při jejichž sledování se vám budou ježit vlasy hrůzou... V prvním příběhu Nedova zóna má Homerův soused pravdivé představy o tom, jak kdo zemře, v druhé části s názvem Čtyři popravy a jeden pohřeb se vydáme do Londýna roku 1890 a budeme pátrat po nebezpečném vrahounovi Kotletkovi a nakonec v příběhu Šéfovi v břiše se Simpsonovi vydávají na pomoc Maggie do trochu nezvyklého prostředí. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kingova a Cronenbergova Mŕtva zóna, Jack Rozparovač a nakoniec Fantastická cesta, to sú námety na ďalší takmer dokonalý špeciálny čarodejnícky diel. Osobne ma najviac pobavila prvá epizódka, keďže mám film veľmi rád. To platí aj o Fantastickej ceste, ktorá je tu skvele vypointovaná, povedzme že ešte lepšie ako v origináli. No a z toho Londýna roku 1890 sa predsa len dalo vyťažiť viac, ale identita vraha je prekvapivá. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začátek tohoto čarodějnickýho speciálu patří kulinářským schopnostem Kanga a Kodose. V prvním příběhu Ned Flanders po úraze najednou vidí kdo jak zemře. Druhý příběh zavede diváka do starého Londýna kde řádí vrah Kotletka a v posledním třetím příběhu se zmenšená Simpsonovic rodinka vydává na záchrannou misi pro Maggie do Burnsova žaludku. 5hvězd ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo šestnástej série obsahuje tituly: "The Ned Zone", "Four Beheadings and a Funeral", "In the Belly of the Boss". ***** ()

Zaujímavosti (4)

  • V jednom z příběhů hraje Líza postavu Elizy Simpson, která je parodií na známého detektiva Sherlocka Holmese. Postava Elizy Simpson v podání Lízy se v seriálu znovu objeví v epizodě Barva žluti (2010). Přesto spolu tyto dvě postavy nesouvisí. (peeteno78)
  • Píseň, která hraje ze začátku a na konci dílu, je „Larry Et Balki“ od Kitsch & Camp. (Harper66)

Reklama

Reklama