Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktora Skalku vtiahnu do komplikovaného prípadu, ktorý spočiatku vyzerá ako samovražda. Ide však o manželskú neveru. Nepríjemnosti, ktoré mu spôsobí milenec vydatej ženy, ho naplno zamestnávajú, čo je vlastne dobré, pretože sa v tom istom čase dozvedá o svojej zlovestnej chorobe – rakovine. Po oslave narodenín sa ide rozlúčiť so svojimi láskami, Veronikou a Janou. Nasleduje hospitalizácia a... A potom už len kremácia. Všetky sanitky na pohrebe vzdávajú doktorovi Skalkovi hold rozsvietenými svetlami a húkaním klaksónov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (9)

ezop1012 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo brutálne, niektoré dialógy snáď by sa ani nemohli napísať lepšie rovnako výborne zahrané. Skúste si pozrieť nasledujúce scény: dialóg s profesorom, lúčenie s dievčatami, miss Dior aka Berenika, a odkračanie s Berenikou, kde sa kroky strácajú a po chvíľke už ich nepočuť. ()

topi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejsilnější díl seriálu. Těžká depka. To, co předvádí Jiří Bartoška v roli doktorka Skalky je zdrcující emotivní sada. Stačí se podívat do jeho očí a všechno tam vidíte. Klobouk dolů. To samé platí o Janě Švandové. Uf, tahle epizoda zacloumá s psychikou. ()

Reklama

Reklama