Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dozvieme sa, ako to bolo dávno-pradávno pred tým, než sa začal Simbov príbeh, a ešte oveľa viac. Timon a utáraný Pumba, najväčší nedoznaní hrdinovia savany, sú najlepší kamaráti, milujú pohodu a zábavu. Vo svojom príbehu ozrejmia, odkiaľ vlastne sú, ako sa zoznámili, ako Simbovi pomáhali zachrániť veľkú pláň Serengeti a aké boli skutočné príčiny najvýznamnejších udalostí príbehu Levieho kráľa. Samozrejme, svoje rozprávanie podávajú z vlastného pohľadu, a tak nás čaká nejedno veľké prekvapenie. Najväčším šokom bude ich osvetlenie skutočnej pravdy o dramatickom uvítaní nového vládcu, ktorému sa všetky zvieratá v pôvodnom Levom kráľovi klaňajú. Pripravte sa jednoznačne na skutočne kráľovské zábavu, kde nechýbajú obľúbení hrdinovia, ale pribudnú aj noví, a na skvelú hudbu a pesničky. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (132)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dosť slabé, proste len komerčné dielo plné hlášok, ktoré doň nepatria. Iste sa na tom dá zabaviť, staršia generácia si dokonca zaspomína, no okrem pár vtípkov, to bolo bez riadneho príbehu, proste len taká jednoduchšia rozprávka, ktorá nie je ničím extra výnimočná, dokonca ani hudba nie je tak pekná. ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

Reklama

Ceberus 

všetky recenzie používateľa

S třetím dílem se vrátila i kvalita dílu prvního, dokonce jsem se bavil více než u jedničky. Větší komediální ražení muselo samozřejmě někde ubrat, a sice u příběhu, který pochopitelně nemůže být tak silný jako u předchůdců. Budu se zase opakovat: nebýt "muzikálních" čísel, měla by každá část trilogie ode mě ještě o hvězdičku navíc, ale holt je to Disney. A když už mluvíme o disneyovkách: ten závěr byla fikaná propaganda. :-) P.S.: Pokud někdo obviňuje Kozí příběh z kopírování Shrekova osla, nechť se podívá na Pumbu. :-P ()

koty2201 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

emo 

všetky recenzie používateľa

U nás vyšiel tento titul pod názvom Lví král 3: Hakuna Matata. Je to vcelku v pohode oddychovka, ktorá je určená najmä milovníkom originálu. Niektoré gagy nemajú chybu. Je to doslova sranda od začiatku do konca. Animácia je na veľmi slušnej úrovni, keď berieme v úvahu, ýe ide o video titul. Oproti dvojke výrazný pokrok! To som sa ale rozpísal... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)

Reklama

Reklama