Reklama

Reklama

Pre balík prachov

  • Slovensko Pre balík peňazí (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Príbeh profesionálneho bankového lupiča, ktorý sa kvôli láske chce sám udať polícii a zapletie sa do násilného konfliktu s dvomi skorumpovanými agentami FBI. Tí ho plánujú obrať o jeho ulúpené peniaze. (Continental film)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (167)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Občas asi človek potrebuje vidieť jednoduchý akčňák s Liamom Neesonom. "Honest Thief" to splnil perfektne. Jednoduchý koncept, dobre sledovateľný príbeh, človek sa v tom nestratí, má to dobré tempo, postavy sú vykreslene dostatočne na to, aby sme ich chceli sledovať a to mi úplne stačí. Vyzerá to celkom dobre natočené, má to švih, Liam Neeson je tradične skvelý a dáva do svojej role všetko. Film som si celkovo užíval asi po všetkých frontoch, no je treba povedať pravdu, že toto nebol film, od ktorého by som očakával niečo vysoko silné. A film to ani nemá potrebu robiť. Niekedy proste stačí jednoduchý oddychový akčný film, pri ktorom človek vypne a proste sleduje čo sa deje. Jediné čo je trošku zaujímavé je, že keď má Annie povedať prečo vlastne vykrádal banky, tak sa to nezaobíde bez jeho veľkého životného príbehu. Netrvá to vyslovene dlho, ale je to trošku klišé. A potom Jal Courtney vie miestami byť skutočne otravný. Je to maximálny stereotyp špinavého policajta. Alebo agenta. Ako chcete. Film na oddychovú zábavu stačí. Hodnotenie: B ()

Colby Sawyer 

všetky recenzie používateľa

Průměrná Neesonovka, která trpí vysokou koncentrací klišé a absurdních náhod, sem tam i s nějakou tou ignorací logiky. Není to špatné, ale na akčňák je to moc bez akce a na thriller zase přílíš předvídatelné. Po režijní stránce to je těžká rutina a herecký ansámbl to taky zrovna nehrotí. Pro někoho to může být fajn žánrovka, ale nic víc. ()

Reklama

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Liam Neeson sa po úspechu filmu Taken z roku 2008 zaradil medzi popredné akčné hviezdy súčasnosti. Jeho filmy o postarších mentoroch, ktorí sa vydávajú na cestu pomsty sa poväčšinou trafili do diváckeho vkusu a priniesli vcelku solídnu akčnú zábavu. Tentoraz je z Neesona bankový lupič, ktorý sa rozhodne svoje remeslo povesiť na klinec, aby sa mohol venovať svojej partnerke. Chce sa priznať FBI a odovzdať lup cca 9 miliónov aby dostal nižší trest. Netuší však, že o jeho lup prejaví záujem skorumpovaný agent, ktorý sa nezastaví pred ničím. Žiadna veľká honička sa však nekoná a na filme je poznať jeho neveľký rozpočet. Za celý film som sa dočkal troch krátkych prestreliek a zopár bitiek medzi Neesonon a oným agentom, ale chýba tu akékoľvek napätie a spád. A o záverečnej gradácii nemôže byť ani reč. Rozhodne jeden z najslabších thrillerov tohto roku. ()

Strandmon 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to opravdu s Honest Thief nevypadá dobře a film doplácí na nudnou výstavbu, která se střídá s hloupým scénářem a vypadalo to, že dám zdejšímu hodnocení za pravdu. Zhruba v půlce, ale Liam chytne do ruky telefon, zavolá a máme tady klasickou Neesonovskou naháněnou, která diváka prostě zabaví. Není to rozhodně žádný průser a na nudné odpoledne neškodná ideální věc, která ničím příliš nenadchne, ale ani neurazí. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Na filmu mne nejprve zaujalo jeho výborné obsazení, ale trochu jsem se výsledku obával. Nicméně snímek předčil všechna má očekávání, neboť jsme se dočkali velice promyšleného akčního krimi. Navíc Neeson opět ukázal, že i na stará kolena dokáže stále natočit drsňáka a rváče, což se většinou akčním hrdinům jeho věku moc nedaří (viz. filmy s Nicolasem Cage nebo Brusem Willisem). ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (4)

  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama