Reklama

Reklama

Matt Logelin (Kevin Hart) to nemá ľahké. Jeho milovaná manželka Liz (Deborah Ayorinde) nečakane zomrie po pôrode ich dievčatka Maddy (Melody Hurd), na ktoré sa obaja veľmi tešili. Matt tak zostáva na výchovu dieťaťa sám a napriek mizivej podpore okolia sľubuje svojej dcére, že to zvládne. Veď je predsa jej otec! Niekedy hovorí, že pre dievčatko by bolo lepšie, keby prišlo o otca a zostalo s matkou. Ale teraz, keď osud rozhodol inak, statočne bojuje s plienkami, dojčenskými fľašami a dcérinými neposlušnými vlasmi. Neodradia ho ani skeptické poznámky rodičov, ani to, že ho odmietla podporná skupina pre novopečené matky. Robí všetko pre to, aby jeho dievčatko malo krásne a šťastné detstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Fatherhood" neupriem fakt, že sa o niečo snaží, no v jadre dokopy pre mňa neprináša niečo, čo by som už nevidel spracované lepšie a zaujímavejšie ("Demain Tout Commence"). Mám tak trošku pocit, že tvorcovia chceli na jednej strane urobiť drámu o otcovi, ktorý sa musí vyrovnať s faktom, že jeho žena tesne po pôrode zomiera a rozhodne sa všetkých presvedčiť, že zvládne starostlivosť o svoju dcéru sám bez matky. No rovnako tomu občas chceli priniesť aj nejakej ľahšej komédie, ktorá by to urobila možno trošku atraktívnejšie. A sú tu scénky, ktoré sa tak snažia pôsobiť a buď vás pobavia alebo nie. Nemôžem povedať, že som fanúšikom Kevina Harta, no má podľa mňa aj niekoľko lepších filmov. No tento film vyslovene má občas momentky, kedy som čakal, že zo seba vysúka nejaký fór, no celé to poňal vysoko seriózne. A niekedy zase naopak. Ten tón mi akosi k tomu filmu nepasoval. Oceňujem, že sa Kevin Hart ukazuje, že zvládne aj iné role než svoje klasické bežné komfortné veci, no myslím si, že chce to čas, aby to fungovalo poriadne. Tento film možno na niečo našliapol, no nemyslím si, že to potiahol úplne najideálnejšie. Pretože z nejakého dôvodu ma to nezaujalo a mal som pocit, že oveľa radšej by som si znovu pozrel vyššie spomenutý film "Aj Dvaja Sú Rodina". Hodnotenie: C+ ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Příběh by to mohl být jímavý.. Jeden by řekl, že na filmu o ovdovělém otci, který se snaží postarat o svou malou dcerku se nedá nic pohnojit. Spousta puklých srdcí, hektolitry slz a mraky jednorožců.. Ale koho jako napadlo do této role obsadit Kevina Harta? Takže.. Nuda a křeč. Bez slz. (A to jsem aktuálně kojící matka.) ()

Reklama

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No pri pohlade na to,ze sa jedna o dramu,a ze v hlavnej ulohe sa objavi Kevin Hart,uprimne,mal som obavy,kedze on je typ komedialneho herca,no zvladol to vyborne,dokazal,ze aj vazna rola mu sekne,film je to urcite velmi pekny,vykresluje krasny vztah medzi otcom a dcerou,do toho hrala prijemna hudba,cize u mna je to bez vyhrad...:-) ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době neprdelní netflixí film z USA, už to samotné je na šampáňo. :-D Asi bych měl napsat, že je tu vážné herectví Kevina Harta překvapením, ale já překvapený nebyl vůbec a nějakým šestým smyslem jsem to čekal. Byl skvělý. Velký plus za to, že se to drželo názvu a k romantice nebo rozverné rodinné komedii to sklouzlo minimálně. Moc fajn! 8/10 ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama