Reklama

Reklama

Matt Logelin (Kevin Hart) to nemá ľahké. Jeho milovaná manželka Liz (Deborah Ayorinde) nečakane zomrie po pôrode ich dievčatka Maddy (Melody Hurd), na ktoré sa obaja veľmi tešili. Matt tak zostáva na výchovu dieťaťa sám a napriek mizivej podpore okolia sľubuje svojej dcére, že to zvládne. Veď je predsa jej otec! Niekedy hovorí, že pre dievčatko by bolo lepšie, keby prišlo o otca a zostalo s matkou. Ale teraz, keď osud rozhodol inak, statočne bojuje s plienkami, dojčenskými fľašami a dcérinými neposlušnými vlasmi. Neodradia ho ani skeptické poznámky rodičov, ani to, že ho odmietla podporná skupina pre novopečené matky. Robí všetko pre to, aby jeho dievčatko malo krásne a šťastné detstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Je to pekné, ale mám pocit akoby som to už kdesi videl. A veruže áno, Jersey Girl bolo v podstate o tom istom - ten istý základ, tá istá zápletka, viacmenej rovnaká pointa, dokonca aj žánrovo to išlo v tej istej línii. Takže pre mňa to pôsobilo ako také déjà vu. Napriek tomu, film ako taký sa mi páčil, Kevinovi Hartovi táto rola vcelku sadla. Celé to pôsobilo, napriek smutným okolnostiam na začiatku filmu, veľmi povzbudivo a motivačne, najmä vďaka dobrým dialógom a viacerým dojemným scénkam. Každopádne, takúto situáciu by veru zažiť nechcel nikto! ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to pribeh o otcovstvi, ktery zachazi se svymi postavami s laskavosti a soucitem. Neni to hrozne, ale takove obycejne. Je to sladke a na to sve emoce. Melody Hurd, ktera ztvarnila mladou Maddy ma s talentovanym Kevinem Hartem skvelou chemii, ciz dela snimek koukatelny. Je to zalozeno na bestseleru z roku 2011 Two kisses for Maddy: A memoir of loss and love. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Netflix je na filmovom poli úplne v prdeli. Veď oni nevedia natočiť už ani blbý doják o vdovcovi, ktorý sa musí starať o svoju dcéru. Čiže žáner, ktorý vie natočiť pokleslý Hallmark ľavou zadnou. Tento film je strašne rozťahaný. Ani raz ma to nedojalo. A to ani náznakom. Občasné komediálne vsuvky sú iba trápne. Stopáž je neznesiteľná. Dokonca ani tá romantická línia v druhej polovici vôbec nefunguje a vzťah medzi hlavným hrdinom je jeho dcérou je nemastný neslaný. Hart sa celkom snažil, ale pôsobil na mňa, že sa sústredil hlavne na to, aby komediálne neprehrával, takže vo výsledku bol tak utlmený, že iba nudil rovnako ako celý film. Strašná slabota. Zlatý Hallmark. 3/10. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Příběh by to mohl být jímavý.. Jeden by řekl, že na filmu o ovdovělém otci, který se snaží postarat o svou malou dcerku se nedá nic pohnojit. Spousta puklých srdcí, hektolitry slz a mraky jednorožců.. Ale koho jako napadlo do této role obsadit Kevina Harta? Takže.. Nuda a křeč. Bez slz. (A to jsem aktuálně kojící matka.) ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době neprdelní netflixí film z USA, už to samotné je na šampáňo. :-D Asi bych měl napsat, že je tu vážné herectví Kevina Harta překvapením, ale já překvapený nebyl vůbec a nějakým šestým smyslem jsem to čekal. Byl skvělý. Velký plus za to, že se to drželo názvu a k romantice nebo rozverné rodinné komedii to sklouzlo minimálně. Moc fajn! 8/10 ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama