Reklama

Reklama

After: Sľub

  • Česko After: Přiznání (viac)
Trailer 1

Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (78)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie príbehu After: Políbek ma z viacerých dôvodov sklamal. (Neviem, že aká je kniha, ale dúfam, že dejovo a vývojom charakterov postáv je na tom lepšie. Dúfam, že to nie je založené „len na sexe“, ako samotný film.) Čakal som lepší a hlbší rozbor charakterov jednotlivých postáv, väčšie a dôraznejšie zastúpenie na fronte vedľajších postáv. Jedine, čo vidíme, že Tessa je čoraz odvážnejšia v jej erotickom živote, nehovoriac o tom, že dostatočnú odvahu má len vtedy, keď si vypije zopár pohárov. Hardin zase je viac labilnejší a agresívnejší. To má byť vývoj charakterov a pokračovanie moderného romantického príbehu? (Podľa mňa nie je to dobrý signál pre mladých alebo pre párov, ktorý majú podobné problémy ako ústredná dvojica.) Scéna „môžeme spať v jednom posteli, nie sme zvieratá“ ma v negatívnom zmysle slova „pobavila“ (čo sa dá čakať od dvojici, ktorá v erotickom zmyslu slova nevie existovať bez seba). Vypadá to tak, že režisér R. Kumble vložil všetko na jednu kartu, ktorá má meno „sex“. Áno, „After we Collide“ obsahuje nemalú dávku soft erotických scén. Chémia medzi J. Langford a H. F. Tiffin však stále funguje a ako som spomínal, tvorcovia vďaka tomu stále dokážu osloviť nemalý počet divákov. Je však smutné, že je vidieť spíš pár, ktorý namiesto toho, aby nejako serióznejšie vyriešil svoj vzťah, radšej „neustále“ má sex . Pevne verím, že tvorcovia pri točení ďalšieho diela sa poučia z tých chýb, ktorých sa v tomto filme dopustili. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Hardin je rozmazlený spratek, pijan a emocionálně labilní jedinec, který je zralý minimálně na psychologa. Tessa? Rudé vlajky všude, ale ta holka je snad slepá (a taky pěkná manipulátorka mezi námi). První díl se dal, tohle fakt ne. Pokud se tam zrovna nesexuje, tak se tam dohaduje o tom, co kdo komu řekl (nebo neřekl) a ti dva se jen rozcházejí a dávají dohromady. Tohle akorát tak zavánělo domácím násilím. Až Hardina omrzí rozbíjení lamp o zeď, bude o tu zeď rozbíjet hlavu svojí milované….. Fuj. Jediná příčetná osoba v tomhle filmu byl Dylan Sprouse, aka Travis. Funguje to snad jako ukázka toho, co ve vztahu vážně ne. Jinak odpad. A nejspíš mi unikla pointa celého filmu..... ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Pre mna urcite slabsie pokracovanie ako jednotka,ale zase nebolo to zle,ak by sa tvorcovia menej zamerali na sceny ohladom sexu a viac riesili ostatne zalezitosti,bolo by to opat pat hviezdiciek,no prva polovica filmu ma velmi nabavila,v tej druhej sa uz konecne nieco dialo a riesilo,cize dam trojku,priemer...:-) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kým jednotka chcela byť teenage romancou a aj to sa jej podarilo len veľmi chabo, druhá časť už chce byť skoro soft erotikou pre deti pod 15. Objavujú sa tu samí teenageri prekypujúcim egom, či dievča či chlapec, všetci sú frajeri hrajúci sa na veľa, pýcha by sa dala krájať. Scenáristicky sme dostali čistý návod pre mladých ako si užívať na gauči, v posteli, na stole, v sprche a pre dievčatá ako majú poriadne vzdychať a v tej sprche dokonca dvíhať telefón. Josephine Langford však okrem toho vzdychania nevie nič zahrať no a Hero Fiennes Tiffin ten má mimiku ako po mozgovej obrne. Jediným pozitívom bola anglická verzia Ó Tannenbaum spievaná nejakým černochom. ()

M.i.k.e odpad!

všetky recenzie používateľa

nikdy bych si nemyslel,že to někdy řeknu,ale zlatých Padesát odstínů čehokoliv.Tam všechny tři díly sice byly úplně blbé a Ocelová Anička byla neskutečná trubka,ale pořád to bylo o dvě řady lepší než tahle slátanina,kde nefunguje vůbec nic.On už první díl nebyl nic extra,ale měl šanci,že by alespoň u někoho fungoval jako neškodná teen romance.Druhý díl se snaží jít dál,Tessa jakože trochu dospěla,ale v reálu se chová trochu jako blbka a trochu jako děvka.U Hardina to pak není o nic lepší a jakkoliv se v jedničce sázelo na jakési tajemno,tady je z něj pouze hysterický nesnesitelný debil.Trošku by to snad mohli vylepšit ty proklamované sexuální scény,kvůli kterým dostal druhý díl vyšší rating přístupnosti,ale ani ty nefungují a vůbec tu změnu přístupnosti nechápu,protože tady není nic vidět a už vůbec tu není nic co by mělo někoho pohoršovat,nebo něco co by dnešní náctieltí neznali.Leda by snad v Americe považovali za nepřístupné,když si holka dvakrát během jednoho filmu sundá kalhotky...0% ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Filmovalo sa v americkom štáte Georgia, predovšetkým v hlavnom meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • I v pokračování můžeme zahlédnout autorku knižní předlohy Annu Todd. V klubu odpovídá na otázku, jaké knihy napsala. Odpovídá, „že tohle a tamto“. (Veeria)

Reklama

Reklama