Reklama

Reklama

Kickboxer David chce pomstiť smrť svojho brata aj priateľa, ktorých zabil bezcitný zápasník. Druhý diel filmovej série je ďalšou vstupenkou do arény, kde sa konajú brutálne súboje v kickboxe.
Zmrzačený bezcitný a surový zápasník Tong Po nedokázal zniesť porážku od Američana Kurta Sloana, a tak ho po víťaznom zápase brutálne zavraždil. O tom sa dozvie Kurtov mladší brat David, ktorý vedie v Spojených štátoch rodinný podnik – telocvičňu, kde učí mladých zápasníkov bojové umenia. Keď Tong Po zabije v zápase Davidovho najtalentovanejšieho žiaka Briana, David to už nevydrží a rozhodne sa vražednému monštru pomstiť, hoci vo svojej podstate filozofiu pomsty neuznáva. Vyzve thajského kráľa arény na boj na život a na smrť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (103)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Takze namiesto Van Damma, ktoreho nechali zomriet sa predstavi dalsi Sloan. Tentokrat v podani slavneho Koudaka, ktory tu poucuje male deti rovnako ako v serialy Krok za krokom. Nejakymi sialenymi scenaristickymi oklukami nakoniec dôjde aj na zapas s Tong Paom (v komickom pôvodnom dabingu ho fakt voalu Pao). Co sa mi na filme pacilo je roztomila atmosfera a retro popikova hudba. No a Koudak je samozrejme sympatak. Na strane zaporakov je kopa povedomych hnusnych xichtov. Takze stacilo jedine. Angazovat nejakeho choreografa, aby bitky nevyzerali amatersky. Bohuzial na to sa asi zabudlo. Jedinym plusom bitiek je, ze miestami pôsobia kontaktne. Ale choreografia je primitivna a vsetci ti borci vyzeraju tak nejak srandovne. Prilis som im tie chvaty neveril. A bitky uplne zabili otravne spomalovacky, ktorych tu je viac ako vo vsetkych Florentineovych filmoch dokopy. Vdaka tomu vyzeraju bitky strasne nezazivne. Najmenej mizerne dopadla asi bitka s Huesom a najhorsie finale s Qissim. Najtrapnejsi je necestny Tagawa, ktory ma cely cas kecy o cesti. Sklamanim je aj trening. Xian ma cely cas divne kecy, ktore asi mali byt vtipne a Sloana nauci iba chodit. Hm. Takze davam tomu 3/10. Nudil som sa o nieco menej ako u najnovsieho remaku ale je to rovnako hlupe. ()

Stíba odpad!

všetky recenzie používateľa

Panebože kdo se na tyhle filmy může dívat!!! Stačilo vidět asi 5 minut v ringu 5 poté a je to vážně hrůzá. To, že sou dětské pohádky jsou stupidní se dá pochopit, děti musejí teprve vyspět a tak se na ně musí pomalu, tohle ale dětem určeno rozhodně není a tak nějaký zážitek z toho může mít možná tak člověk hodně labilní... ()

Reklama

bruceman7 

všetky recenzie používateľa

David Sloane už rozhodně slávu svých bratrů nerozšíří. Je to spíš takový Mirek Dušín, který ve svých odhadem pětadvaceti letech rozdává moudra hodná spíše tak bojem ošlehaného kmeta Thaice, který si ho vzal na paškál, stejně jako Kurta Sloaneho v jedničce. Ani drsný Tong Po už není to co bejval, navíc když z něj udělali vraždícího magora, což beru jako velice nesmyslnou věc. Myslím, že režisér si mohl vymyslet děj (a co mu předcházelo, viz odkazy na K1) poněkud přijatelněji. Celý film je smutnou degradací oproti slušnému prvnímu dílu. 35% ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

No tak tohle byla fakt šílená blbost, Sasha Mitchell absolotně nedokázal zastoupit Van Damma a i když neni úplný dřevo, tak všechny souoboje vypadaly strašně směšně a trapně, měl radši zůstat jako Coudy. Samozřejmě že i v jedničce ty souboje byly stylem hodnej dostane po držce a pak se najednou vzchopí a nakope mu, ale tady to bylo příliš okatý. Další věc co se mi hodně nelíbila, byla až přílišná podobnost předchozímu dílu a tam kde se to rozcházelo, tak to bylo většinou pěkně ubohý a vtipný scény nebyly vtipný. Takhle zprznit jednoduchý akční béčko to se jen tak nevidí ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jako ono to samo o sobě koukatelné je, a není to ani tak špatné. Problém ale prostě je, že se to snaží navázat na něco, co bylo takřka dokonalé a bylo v tom řečeno vše. K tomuhle už se více říct nedá a každá snaha dopadne takhle. Louhování již vylouhovaného čaje, mačkání vymačkaného (hodně kyselého) citronu. Tady je ten děj trochu jako dost úlet. Návrat trenéra je až směšný (neb on sám dělá vtipy a to prostě není prdel). Sasha Mitchell je úplně ten poslední, co by mi na tomhle vadilo, mám ho docela rád a je příjemné vidět, že zvládá i něco jiného než komediální role. Qissi je stejný suchar, ajko posledně. Teatrální ňouma, který prostě nedokáže přesvědčit, že je tak obávaný zápasník. Největší perla filmu? Mladičký Brian Austin Green v triku King Diamond hned na začátku. To prostě jako jo! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (12)

  • Žiaden z dvojice hercov Sasha Mitchell alebo Michel Qissi sa v záverečnom súboji ani len nedotkli rozbitého skla. "Sklo", v ktorom majú obalené päste, je v skutočnosti silikónový ľad. Záber, v ktorom David Sloan (Sasha Mitchell) ponára svoju ruku medzi črepiny skla je natočený pomocou falošnej ľudskej ruky - dielo experta Tigha Barryho. (beso74)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, Michel Qissi a Vincent Klyn tvoří ve filmu thajské trio. Z Asie však přitom pochází jen Tagawa. (Lajty)

Reklama

Reklama