Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej snímky Premlčané sa odohráva v priebehu jedného letného večera. Karel Roden sa ako tajomný muž Radek vracia po dvadsiatich rokoch na pár hodín do Prahy, aby tu našiel istú mladú ženu a raz a navždy sa vyrovnal s minulosťou. V pátraní mu pomáha ambiciózna rozhlasová moderátorka, ktorá jeho príbeh zaradí do svojej živej nočnej šou. Chcela mať vo vysielaní senzáciu, ale na jej zdesenie a na zdesenie všetkých poslucháčov vypláva na povrch dávna vražda. Svoj plán Radek pripravoval niekoľko rokov a počas jeho rozprávania je do pochmúrneho príbehu vtiahnutá nielen spomenutá moderátorka, ale aj pražská kriminálka a ďalší aktéri dávno zabudnutých udalostí. Začína sa napínavý súboj o čas a o spravodlivosť. Naozaj je už všetko nenávratne premlčané? (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Sakradrát, proč mám pocit, že to Rodenovi nešlo? Pekelně drmolil a chvílema na mě jeho výkon působil, jako by ho k tomu donutili. A měl bych výhrady i k vedlejším rolím, Lagner snad nezahrál ještě v ničem. Dobrej námět i scénář mi tentokrát kazí herecký výkony a víc než za tři to nemůžu hodnotit.

RonnieJames

RonnieJames (hodnotenie, recenzie)

kdyby se chtěl natáčet životopisný film o Pierrovi Richardovi, tak Karel Roden by jej z fleku mohl hrát...ta podobnost tam je...

MichalStxt

MichalStxt (hodnotenie, recenzie)

Jak si čtu základní dějovou osu příběhu, tak asi notně inspirováno dávným filmem režiséra Dušana Kleina dle scénáře Karla Copa "Případ mrtvých spolužáků"?

Prubner

Prubner (hodnotenie, recenzie)

Divné. Jestli jsem to správně pochopil, vloni ten film točil Mirek Veselý s Voříškovou, Bydžovskou, Rojkovou, Rodenem a dalšími. A teď to začíná točit znovu Robert Sedláček s pozměněným hereckým obsazením. Chápu to správně, že původní materiál hodili producenti do koše a začali znovu od nuly ?

na príspevok reagoval Tryskomyš

Reklama

Reklama