Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do volieb zostáva iba niekoľko posledných týždňov a Washington zúfalo zháňa prezidentského kandidáta. Niekoho, kto s určitosťou prehrá. Voľba padne na Maysa Gilliama (Chris Rock), neznámeho politika okresného formátu. Mays veľmi rýchlo zistí, že je len nastrčenou figúrkou a rozhodne sa, že si kampaň poriadne užije z brata Mitcha (Bernie Mac) urobí kandidáta na viceprezidenta a rodinný tandem si čoskoro získa priazeň celej Ameriky. Z veľkej politiky si vydarená dvojica robí riadny humor, čím vytáčajú všetkých, ktorí sa pred voľbami tvária, ako hlboko ich zaujíma život obyčajných ľudí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

Dinoo 

všetky recenzie používateľa

Skvelý film o politike takej akú nemôžte vidiet nikde inde ako vo filme. Vo filme sa napríklad môžte dozvedieť ,že USA robí výcvik šlapiek pre kandidáta na prezidenta USA :D Film ma niektoré krásne gagy na ktorých som sa naozaj nasmial dobre.Ďalej ma upútal voličský autobus Mayse Gilliama ktorý bol perfektný :) Je to taký černošský film o politike kde aj prevláda černošská hudba ,hiphop a podobne. A krásna hláška padla nielen raz vo filme " I'm government i can do everything " veľmi pekná a pamätná hláška :) ()

darwin 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že Chris Rock nedostal zas tolik prostoru kolik by měl. Je to hodně poznat. Stejně jako filmový Mays Gilliam byl patrně i Chris omezen jinými, v tomto případě asi producenty. Chrisův typický humor tak vyplyne na povrch jen v omezeném množství a jen párkrát. Jinak je to úplně pohodová komedie, která je dobrá na shlédnutí po náročném dni. ()

Reklama

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Průměrná černošská komedie. Naštěstí Chris Rock není Edie Murphy a tak se ve filmu objevují i herci ostatních etnik. Každý by měl být čestný, upřímný a starat se o své blízké. To je celé poselství filmu. Moc humoru ho nedoprovází a šperkování poselství černošskou kulturou mě teda taky ani trochu nebralo. Ale v jistém smyslu se to dá brát jako podobizna americké společnosti. ()

SallyZen 

všetky recenzie používateľa

Komedie určitě.., ale bohužel úplně nevyrovnaně natočená. Párkrát jsem se tam od srdce zasmál. Rock s Macem dokážou pobavit a některé gagy byly silné. Bohužel jich ale byla menšina. Nápad je sám o sobě bláznivý a už od začátku je úplně jasné jak to dopadne. Samozřejmě nesmí chybět ženská a nějaký ten záporák a máme z toho další komerční zhovadělost. Aspoň za těch pár scén, které mě rozesmály nebo jen potěšili ty dvě hvězdy dám. 40% ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Chris je určitě černoch jak vyšitý, ale je taky prorok? Hmm. Kdože to vyhrál volby na prezidenta v roce 2004? Barack Obama? Možná to byla jeho předvolební kampaň, v Americe je možné všecko. Vláda může všechno! Otázkou zůstává, kdo že to vlastně vodí kašpárky po scéně?! No nic, nebudu polemizovat ani politizovat. Miluju černochy, černý temperament, černou hudbu. S nima je cokoli možné, ale rozhodně ne žádná nuda a sucharský stereotyp. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (4)

  • V časti filmu, keď Chris Rock utekal so starou ženou z budovy, ktorá mala vybuchnúť, sme mohli vidieť, že v ruke mal namiesto skutočnej mačky len plyšovú hračku. (ČSFD)
  • Jméno hlavního hrdiny Mayse Gilliama bylo vytvořeno kombinací jmen dvou oblíbených newyorských hráčů baseballu z padesátých let. Prvním byl Willie Mays z New York Giants a druhým Junior Gilliam z Brooklyn Dodgers. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama