Reklama

Reklama

Keď Harry stretol Sally

  • Česko Když Harry potkal Sally (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď Harry stretol Sally, neboli si navzájom vôbec sympatickí. Sally vadili predovšetkým Harryho úvahy o sexe. Pri ďalšom náhodnom stretnutí sa spriatelili a keď sa Sally rozišla so svojim priateľom, Harry ju utešoval. Čoskoro však začali cítiť, že je medzi nimi niečo viac ako priateľstvo, zároveň sa však obávali, že by prípadným ľúbostným vzplanutím mohli svoj pekný vzťah zničiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (367)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá romantická konverzačka, ktorá mi pripomenula staré, dobré, príjemné a nenásilné rom-comy, kde nemusela byť ústredná dvojica ako vystrihnutá z módneho časopisu, mali problémy bežných ľudí a práve z rutinných situácií vznikali tie najtrefnejšie a najvtipnejšie scény. Romantika nebola umelo vytvorené ale divák mal pocit, že film písal sám život. a vtedy sa ani chlap pri takomto type filmu necíti trápne. 90%. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Harry a Sally - Crystal a Ryan vyzerajú ako pár naozaj skvele. Postup deja po piatich rokoch je precízny a úryvky s manželmi a ich príbehom su milé. Všetko je veľmi dobre urobené, nič sladké, nič chladné. Telefonáty ma dostali, naozaj som sa pobavila. Ale neviem prečo, nemôžem dať 5*. Nedokážem to vysvetliť, možno preto že Billy Crystal vyzeral trochu... neviem, nesympaticky? Ale to už je osobný názor a tak sú to dobré 4*. Jedna z najlepších romantických a naozaj odpovedajúcich žánru "komédii" // Pozreté po druhý raz ...videla som ten istý film? Zrejme som sa zmenila ja. Úžasné a má zaslúžených 5*. ()

Reklama

GilEstel 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně to lepší z žánru romantických komedií. Zápletka, kdy se znají přes 10 let jako přátelé a nedokážou si jednoduše přiznat, že k sobě patří, je originální. Velmi dobře napsané dialogy. Příjemní herci, nevtíravý příběh. Režisér Reiner prostě věděl, co dělá. Pro Meg Rayenovou začátek hvězdné kariéry v tomto žánru. Párkrát se pokusila z této růžové škatulky dostat (Odvaha pod palbou), ale skončilo to neslavně. Někteří herci se holt narodili jen pro jeden typ rolí. Ale není to na škodu. "Dala bych si to, co ona......" :-) 75% ()

Matty 

všetky recenzie používateľa

Šarmantní, okouzlující, chytrá, vtipná, spontánní, pěkná - taková by měla být ideální partnerka dle představ mnoha mužů, taková je i tato nestátrnoucí komedie o tom, že ideální partnerka neexistuje, že muž a žena nemohou být pouze přáteli a že pokud se nakonec on a ona dají dohromady, tak prostě proto, že nikdo nechce být sám. Rád ji čas od času znovu potkávám. 90% Zajímavé komentáře: Tommy987, mm, Block ()

havLord 

všetky recenzie používateľa

Krásná Meg, krásný Chicago - i když jen asi 2 minuty na začátku... ale pak krásnej New York, krásný osmdesátý léta, krásnej a tolik opravdovej příběh "napsáno životem" a dojemně krásnej, ač od začátku jasnej, protože pravidly žánru danej, konec. 90% (no kuwa, co jsem to poslední dobou za ufňukanou babu?!) ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (44)

  • Věta „dám si to co ona“ byla Americkým filmovým institutem zvolena jako 33. nejlepší filmová hláška (ze 100). (HellFire)
  • Některé aspekty z života Harryho (Billy Crystal) jsou převzaté ze zkušeností režiséra Roba Reinera, který chtěl natočit snímek o single muži po rozvodu. Osud tomu chtěl, že Reiner právě na natáčení Když Harry potkal Sally potkal svou druhou manželku Michelle. (DavePave)
  • Role Sally byla nabídnuta Molly Ringwald, která ji musela odmítnout. Zahrála si ji však roku 2004 v divadelní hře v Londýně. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

28.12.2016

Řada lidí dnes vyšla z promítání Rogue One a zjistila, že rodina z předaleké galaxie přišla o jednoho ze svých stěžejních členů. V 60 letech nás totiž opustila Carrie Fisher, představitelka princezny… (viac)

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (viac)

Reklama

Reklama